Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyire zavar titeket, ha egy nő nem tud elélvezni?
"Semennyire. Egyenlőség van. Neki is ugyanúgy ott van az az 5 perc hogy elélvezzen mint nekem. Ha nem sikerült hát így járt."
Te is túl sok El Bundyt néztél:D
Kedves Kérdező!
Nyugodj meg, mert nagyon sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa és sokan csak megjátsszák magukat azért, hogy a pasijuk örüljön, mivel szeretik őt és nem akarnak neki csalódást okozni!
Egy szaklapban olvastam, hogy kb. 10%-a az a nőknek, akik VALÓBAN hüvelyi orgazmust élnek át, de ők is közben ujjal izgatják a csiklójukat.
A nők hüvelyében valójában nincs orgazmus, hanem a csikló stimulálása által tudnak igazán elélvezni és ha a pasijuk nem béna, akkor ezt bármikor képes produkálni, ami tökéletes kielégülést eredményez - tehát egyáltalán nem ábrándít ki egy normális pasit, hanem boldogsággal tölti el a hölgy öröme és nem számít a körítés, a hús a lényeg! ;)
Ha szívemre teszem a kezem, akkor azt mondanám zavar. Azért, mert eddig csak orgazmusos barátnőm volt és most is a párom képes több orgazmusra.
És ha összehasonlítom azokat a meneteket amikor csak jól érezzük magunkat azokkal amikor a páromat újra és újra a csúcsra tudom juttatni, akkor azt mondom, hogy azt az érzést mikor a szeretett nőd az élvezettől remeg... azt egy sima szex sem tudja pótolni, akkora kielégülést semmilyen maszturbálással nem tudsz elérni.
szerintem nem zavarna egyéjszakásnál, hogy a másik nem sült el, de számomra az igazán jó szexnek a lány orgazmusa fontos tényező. Persze ha mondjuk kell vibrátor, akkor az már nem baj, a lényeg, hogy élvezzen egy óriásit, még akkor is ha segédeszközzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!