Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Voltatok már kicsit idősebb pasival? Hogy jött össze? Milyen volt? Megbántátok?
35 vagyok és nagyon izgatnak a fiatal csajok. Szerintem tudnék mutatni nekik pár dolgot. Nem tudom hol kellene próbálkoznom, diszkókba nem járok. :D
35F
Az ilyen válaszaim miatt kúsznak lefele a százalékjaim, de azért megírom :)
A jelenlegi párommal 16 évesen ismerkedtünk meg közös ismerősök révén. Ő akkor volt pont a duplája, 32. Egy kávé, beszélgetés, majd egyre több. Összejártunk néha éjszakákon át beszélgetni és szexelni. Csodálatos volt. Olyan dolgokat éreztem, amire visszagondolván még mindig beleborzongok.
Mindkettőnknek volt/ak mellette más/ok.
18 éves korom után nem sokkal mondtuk ki, hogy mostantól egy párt alkotunk, pár hónapra rá összecuccoltunk. Ennek 3 éve. Nagyon boldog a párkapcsolatunk.
Egy olyan szexmámorban volt részünk, hogy auuh. Én csak ajánlani tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!