Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha az önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az önkielégítést már unom?

Figyelt kérdés

Azt, hogy keresek barátnőt, szerintem hanyagoljuk. Eléggé komplex dolog, hogy miért nincs és miért nem lesz majd nekem. Valamint a prostit is hagyjuk, mert egy aktus nem oldaná meg a problémát, sőt rosszabb lenne, mert akkor még jobban kívánnám a szexet, ami enyhén cinkes így is nekem. Ja, és annyit nem keresek, hogy minden nap tudjak prostizni...

27/F

2018. máj. 6. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Alkalmi partnert keress ! RandiSzex.hu ! 😉
2018. máj. 6. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Kísértettek c. művet Ch.P-től.

Dobd fel a masztit, gyűjts műpuncira, próbálj ki új technikákat.

2018. máj. 6. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy igazi barátnő pedig nem csak a testi, de a lelki igényeidet is ki tudná elégíteni. (Egy igazi barátnő)
2018. máj. 6. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Megírnád hogy miért komplex a csajozás pro0blémád? :)
2018. máj. 8. 01:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért konplex, mert rossz a külsőm, óriási az önbizalomhiányom, mérhetetlen szociális fóbiám van. Egyszerűen képtelen vagyok normális kapcsolatot kiépíteni, legyen az bármilyen.
2018. máj. 12. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!