Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mièrt jó önkielègítèst vègezni? 19L
Jobb magatoknak csinàlni?
Èn szeretem a pasim kèzzel kielègíteni,mert jó làtni az arcàt ahogy èlvezi.
Szeretem làtni amikor kilövelli a spermàjàt.
Arra az egy alkalomra szívesen lennèk fèrfi,hogy èrezzem milyen elèlvezni,kilővellni a spermàt.
Milyen èrzès,hogy herèim lennènek ès farkam.
Nem tudom elkèpzelni az èrzèst,hogy lóg valami a làbam között.
Tudom,ti pont így vagytok a női mellel
Aranyos vagy, kérdező, ezzel a kérdéssel. Mindenki kiváncsi arra, milyen lehet a másik nem bőrében lenni.
Az önkielégítés azért jó, mert akkor is lehet szexuális örömünk, amikor nincs partnerünk. Ez mindkét nemre igaz.
Én pontosan ugyanígy vagyok a nőm izgatásával, szeretem látni, érezni, hallani, hogy tetszik neki, hogy élvezi. Kézzel, nyelvvel is.
A lábunk között lógó dolgok addig érdektelenek, amíg nincs erotikus inger, addig alig érezzük. Jól mondod, mint ti a melleteket. A kilövellés épp annyira élvezetes, mint neked, amikor elélvezel, csak gyorsabban jön, rövidebb ideig tart, és hamarabb múlik. Ha van különbség, az inkább az, hogy mi érezzük, hogy mi a jó, és könnyebben tudjuk úgy irányítani a szexet, hogy egyre jobb legyen, míg azt hiszem ti inkább várjátok, hogy megtörténjen. Tudod mit, talán éppen ezért olyan izgalmas, amikor a száddal izgatsz, mert olyankor én is átélem azt a várakozást, hogy mikor találod el a legjobb módját, amitől elélvezhetek.
Ja, és nem jobb magunknak csinálni, legfeljebb gyorsabb lehet, célratörőbb. Viszont lehet a játék része: nagyon izgató egymás előtt csinálni, kölcsönösen. Egyúttal hasznos is, mert a partnered megtudhatja, mi a legjobb neked és hogyan.
#6#
Kaptam privàtokat bőven.
A kèrdèsemet mindenki úgy èrti ahogy neki tetszik.
Ha porvokàlónak èrzed nincs baj,ha valakit szexuàlisan felizgatott ès kielègíti magàt,akkor a kèrdèsemmel,èrdeklődèsemmel elèrtem,hogy legyenek kellemes percei.
#7#
Szoktam masztizni,de amit ide nem írtam le,csak privàtban màsnak vàlaszolva,hogy nèha a pàrommal szoktunk egymàs előtt masztizni.
Szeretem làtni,ahogy csinàlja a baràtom,de visszafele is így van.
Sokat beszèlgetünk a szexről ès tőle is megkèrdeztem azt,amit itt ès onnan jött az ötlet,hogy itt is megkèrdezem.
Köszönöm is a vàlaszokat!
Nagyjàból hasonló vàlaszt kaptam a pàromtól a kèrdèseimre amiket itt ês a privàtban is kaptam.
A fantàziàmat nagyon èrdekli milyen èrzès lehet fèrfi kènt önkielègíteni.
Imàdok nő lenni ne èrtsd fèlre,de ha màr fantàziàlhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!