Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a párommal a szexet?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, szeretem a barátom, de nem élvezem a szexet.

Voltam mással is a párom előtt, de vele se élveztem. Igaz, felé semmi érzelmem nem volt.

Jelenlegi páromat viszont nagyon szeretem, úgy csinálja ahogy kérem, lassan gyorsan vadul értelmesen, abszolút próbál rajtam segíteni, de nem érzek semmi extrák.

Mitől lehet és mit lehet kezdeni?

20/L

2018. máj. 6. 17:13
 1/6 A kérdező kommentje:
*érzelmesen, bocsi elírtam
2018. máj. 6. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

1. kérdés: van nemi vágyad?

2. kérdés: bármikor az életben volt már nemi örömöd?

2018. máj. 6. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, kívánom a szexet.

Soha nem volt.

2018. máj. 6. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy aszex. Ha soha, semmilyen módon nem sikerült még nemi örömet okozni neked, akkor el kellene menni a nőgyógyászatra.
2018. máj. 6. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha magadnak csinálod, akkor sem volt? Nem lehet, hogy kicsi a párod pénisze? Ha kinyal, akkor sincs semmi új érzés?

Én az első barátommal voltam így, 3 évig jártunk és nem volt semmi.

2018. máj. 6. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, ha magamnak csinálom sincs semmi.

😞

2018. máj. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!