Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem fogják fel hogy 2018-ban az anális szex már alapvető dolog, aztán hisztiznek ha a pasijuk/férjük megcsalja őket?
Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 15:39
31/43 anonim válasza:
Tőlem messze álla a baj és a nőiesség szerencsére
Nem vagyok feszült
Csak leírtam a véleményem ennyi. Te bajod mit látsz bele
Ha már a férfiaknak annyira kell az anal akkor már férfiakkal is lehetnének
Tipikus férfi válasz ha már semmi mást nem tudnak irni jönnek a sablon szöveggel hogy azért ilyen meg olyan egy nő mert senki nem elégíti ki
Téves szívikem
Ha így is lenne van egy erős kezem meg tudom oldani magamnak
Az anal undorito fájdalmas megalázó és kesz ezen nincs mit szépíteni
Ne rajtam gyakorolja a férfi a “dominanciáját” mert ő analozni akar
Tegye meg saját magán
32/43 anonim válasza:
Jó, rendben, bocsi! Esküszöm, szívesen megismernélek és "megtérítenélek". Nos, jó éjt! Örülök, hogy végül a szivikéd lettem... :D
33/43 anonim válasza:
Nyugadalmas jó éjszakát kívánok
34/43 anonim válasza:
Szétröhögtem az agyam. A kérdező is egy nagy forma, de a válaszolók közt van pár igazi egyéniség. 😂
35/43 anonim válasza:
A segglyuk sz#rásra van. Pont. Ez köztudott.
36/43 anonim válasza:
Ugy latom, az en kommentem nagy sikert aratott :))) the truth has been spoken. 9-es voltam.
37/43 anonim válasza:
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire félrecsúszott kificamodott világban élünk
38/43 anonim válasza:
Azt ugye vágja a sok felháborodott kommentelő, hogy ez egy troll kérdés...
39/43 anonim válasza:
Alapvető mi? Annak ellenére hogy lány vagyok és szeretem a popsi sexet ezért a kijelentésért tuti megkapnad egy alkarnyi felcsatolhatóssal. Aztán majd meglátjuk, mennyire lesz neked is alapvető.
40/43 A kérdező kommentje:
#38 a legtöbben nem olvassák vissza a korábbi hozzászólásokat..
2018. máj. 5. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!