Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem fogják fel hogy 2018-ban az anális szex már alapvető dolog, aztán hisztiznek ha a pasijuk/férjük megcsalja őket?
#14: "Kiváncsi lennék hogy tetszene sok férfinak aki erőlteti az anált hogy feldugok neki egy vibratort"
Vagyis ha viszonozhatod, akkor semmi akadálya... Csak kibújt a szög a zsákból, édesem. :D
1 nem vagyok az édesed
2 ne forgasd ki amit irtam
3 azért irtam azt hogy amelyik férfi követeli az anált annak fel kell dugni a seggebe egy vibratort hogy tudja meg milyen undorito szar érzés az ha seggbe rakják. Tudnak a ferfiak szerintem egyik se követelne olyan lelkesen
4 utalom az anált mert undorito megalázó
#25 azért mert a férfiak isten egoja nem engedi
Mert ferfiak szerint ez bu..zis
Nem vagyok az edesed...
"utalom az anált mert undorito megalázó"
A pénisz undorító? Szerintem nem. A pasi ujja undorító? Az sem. Esetleg a nyelve? Szintén nem. Akkor amit undorítónak tartasz, az csak a saját ánuszod lehet... (Kicsit, több önbizalmat, édesem!) :D
Mert megalapozó a férfi csak a dominanciáját akarja ezzel kifejezni hogy segbe rak egy nőt ami kín és szenvedés ez a megalázó és undorito
Arról nem is beszélve hogy csak a férfinak jó az ő örömükre lett kitalálva
Nekem ne nyaldossa meg ujjaza senki a seggem mert lerugom a fejet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!