Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem fogják fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem fogják fel hogy 2018-ban az anális szex már alapvető dolog, aztán hisztiznek ha a pasijuk/férjük megcsalja őket?

Figyelt kérdés

2018. máj. 4. 15:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
hidegen iszom
2018. máj. 4. 18:33
 22/43 anonim ***** válasza:
13%

#14: "Kiváncsi lennék hogy tetszene sok férfinak aki erőlteti az anált hogy feldugok neki egy vibratort"

Vagyis ha viszonozhatod, akkor semmi akadálya... Csak kibújt a szög a zsákból, édesem. :D

2018. máj. 4. 19:00
 23/43 anonim ***** válasza:
81%

1 nem vagyok az édesed

2 ne forgasd ki amit irtam

3 azért irtam azt hogy amelyik férfi követeli az anált annak fel kell dugni a seggebe egy vibratort hogy tudja meg milyen undorito szar érzés az ha seggbe rakják. Tudnak a ferfiak szerintem egyik se követelne olyan lelkesen

4 utalom az anált mert undorito megalázó

2018. máj. 4. 19:42
 24/43 anonim ***** válasza:
92%
Nekem sem az anál, sem az orál alapvető egy párkapcsolatban. Nem vagyok régimódi vagy prűd, nem zavar ha mások szeretik, csak azzal is beérem, ha a hagyományos úton vagyok együtt egy nővel, mert az is bőven elég ahhoz, hogy elélvezzek. Sőt, a hosszú előjáték indít be igazán. 31/F
2018. máj. 4. 20:19
 25/43 anonim ***** válasza:
16%
#23: Miből gondolod, hogy nem teszik meg? Édesem... :)
2018. máj. 4. 20:50
 26/43 anonim ***** válasza:
93%

#25 azért mert a férfiak isten egoja nem engedi

Mert ferfiak szerint ez bu..zis

Nem vagyok az edesed...

2018. máj. 4. 20:59
 27/43 anonim ***** válasza:
20%

"utalom az anált mert undorito megalázó"

A pénisz undorító? Szerintem nem. A pasi ujja undorító? Az sem. Esetleg a nyelve? Szintén nem. Akkor amit undorítónak tartasz, az csak a saját ánuszod lehet... (Kicsit, több önbizalmat, édesem!) :D

2018. máj. 4. 21:07
 28/43 anonim ***** válasza:
88%

Mert megalapozó a férfi csak a dominanciáját akarja ezzel kifejezni hogy segbe rak egy nőt ami kín és szenvedés ez a megalázó és undorito

Arról nem is beszélve hogy csak a férfinak jó az ő örömükre lett kitalálva

Nekem ne nyaldossa meg ujjaza senki a seggem mert lerugom a fejet

2018. máj. 4. 21:14
 29/43 anonim ***** válasza:
84%
*megalázó
2018. máj. 4. 21:15
 30/43 anonim ***** válasza:
27%
Oh, minő báj és nőiesség. Szerintem neked az a bajod, hogy arra a nyílásodra sem gerjed rá senki, amelyikre szeretnéd. Ezért vagy ilyen feszült. :D
2018. máj. 4. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!