Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#7, van az érvelésedben igazság, a perverziós cselekmények valóban a vaginális közösülést helyettesítik. Pl. exhibicionizmus, fájdalom okozása, illetve elszenvedése, vonzódás halotthoz, állathoz, stb.
Azonban nők esetében sokszor a vaginális közösülés nem hozza meg az orgazmust, náluk szükség van kézzel-szájjal való izgatására a partnertől, vagy maszturbálásra. Tudatlanság ezt tagadni. A férfi számára az orális aktus valóban nem elengedhetetlen, de nagy élvezet, több ok miatt is. És az a nő is nagyon szokta élvezni, aki hüvelyben is el tud menni. Ezért az orális szex a te definíciód szerint sem perverzió, mert nem kizárólagos, nem helyettesíti a közösülést, legalábbis általában nem.
Akit taszít, ne éljen vele, ilyen egyszerű. Sok példa van rá, hogy ez változik az idővel, vagy a partnerrel.
Az utolsó mondatodat egyáltalán nem értem: mi az előbbi, és mi az utóbbi?
"biztos laza arc vagy, jó lehet veled beszélgetni. azé' remélem azt elvárod hogy téged fordított esetben megfajtalankodjanak."
Igen, éppenséggel, ha már így megjegyezted - csak van egy érzésem, hogy cinizmussal -, laza csaj vagyok. Kb. 10× lazább, mint a korombeli idegeskedő kis aszex'...
Úgyhogy ne Ti akarjatok engem képzeletben kivágni a házból is!!! Eszeteknél legyetek!
Akkor a többi 90%-nál mit csinálnátok?! Elárulom, semmit, mert azok meg titeket vágnának ki, amint megtudnák, hogy hogy vélekedtek erről.
Amúgy meg van egy érzésem, hogy itt csak a szájalás megy erről...
Más oldalakon meg megy a siránkozás, hogy még egy olyan barátnőt sem talál senki fia sem magának, akit legalább átölelhetne.
Hát úgy kell az ilyennek!
#12-es : Köszönöm a válaszod!
Amiatt is gondolom, hogy ez manapság inkább perverzió, mert régen valahogy nem volt ez akkora "divat".
Az előbbire az... hmmm... tehát az orális dolgokat értettem, utóbbira a tisztességes, hitvesi/házastársi szexet. (lévén, aszerint a sorrend szerint, ahogy említve lettek)
#7, nagyobbat nem is tévedhetnél, ha azt hiszed, hogy a szopás új találmány. Sokezer éves ógörög tálakon, vázákon látni ezzel foglalkozó párokat. A japán, kínai festmények, a Kámaszútra, indiai szobrok, mind azt tanúsítják, hogy a nők bekapják, időtlen idők óta. A Biblia sem tiltotta volna, ha nem lett volna elterjedt. A fényképezés első éveiben, 1847-ben már készültek ilyen képek, az első filmek között, az 1800-as évek vége felé filmek is. A keresztény egyházak tabuként tiltották, a prűd úrinők nem beszéltek róla, de mindenki tudta, hogy létezik.
Nem gyakorolja ma sem mindenki, de ma szavakban is nyitottabbak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!