Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek tömegközlekedésen az ilyen "véletlen" érintéseket, mikor valaki hozzáér pl. leszállás közben feneketekhez, melletekhez? Mikor sejtitek, hogy direkt dörgölőzik, belementek a játékba?
Nem tudom kifejezni szavakkal azt, hogy mennyire gyűlölöm az ilyet. A szó szoros értelmében hányingerem van a feszültségtől, amikor ritkán a buszra kell ülnöm és tudom, hogy idegen emberek fognak hozzám érni.
Inkább sétálok vagy biciklizek 5-6 km-t, mint a tömegközlekedés. Szerencsére hamarosan lesz jogsim meg autóm és soha többet nem kell elviselnem. Az lesz életem egyik legszebb napja.
Férfi vagyok és számomra is rossz érzés, hogy akár véletlenül hozzáérek a melléhez/seggéhez, mert tudom, hogy nem arra vágyik, hogy széttapizzák a buszon
párszor már történt ilyen, inkább én éreztem szarabbul magam, pedig nem is direkt volt
Persze,igen. Minden vágyam,hogy egy IDEGEN férfi fogdossa a fenekemet mellemet vagy a fhaaasz@át dörgöljem hozzám 50 másik utas szeme előtt, mert amúgy meg tökre nem feltűnő ha valaki elkezd taperolni és oda dörzsöli magát hozzád. Édes istenem. Ez ZAKLATÁS. Egyáltalán nem normális. És ilyet épeszű ember nem csinál. Értek már hozzám véletlen pl karja vagy láb. Semmi nem történt. De ha valaki..csak úgy megérintene tök mindegy hol én olyan emelt hangon ordibálnám le hogy mindenki bennünket nézzen. Égne a pofája. És nem hiszem,hogy ennyi vadbarom örülne meg nem értené most mibajom. Inkább ők is kilennének akadva meg gáznak tartanák. Mert ez az. Hánynom kell ettől a sok beteg 'férfitől'.
Az állatok különbek nálunk. Ja és hogy én pofán is vágnám az illetőt az biztos.
L
# 17
Aztán mikor elélvezel, felébredsz arra, hogy nedves a pizsamád, vagy szól a vekker. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!