Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek tömegközlekedésen az ilyen "véletlen" érintéseket, mikor valaki hozzáér pl. leszállás közben feneketekhez, melletekhez? Mikor sejtitek, hogy direkt dörgölőzik, belementek a játékba?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 21:37
2/18 anonim válasza:
JÉZUSOM! Dehogy szeretem, mélyen felkavar a dolog. Veszélyben érzem magam és kiszolgáltatottnak, ha meg esetleg tetszene az egyed aki ezt csinálja akkor is instant off mert egy bunkó aki igy közelit
3/18 anonim válasza:
Szégyen vagy sem,de izgatott már fel ilyen. Főleg ha irtó jól néz ki a pasi
4/18 anonim válasza:
Az ilyen tud nagyon izgató lenni:)
5/18 anonim válasza:
Ha egyértelmű, hogy szándékos, akkor jó hangosan rászólok, hogy égjen a feje.
6/18 anonim válasza:
(És nem, nem élvezem, hogy idegen pasik fogdossanak. Nem tehetik meg következmény nélkül.)
7/18 anonim válasza:
#3, 4 szerintem pasi :)
Nekem szerencsére ilyen csak egyszer volt (nyúlt a fenekembe), és mikor rájöttem hogy nem egy táska az, akkor csak szó nélkül megfogtam a csuklóját és amennyire csak tudtam belemélyesztettem a körmeim.
Tini voltam, de ma is ugyanezt tenném. Akkor is ha az illető jól nézne ki. Esetleg gyilkos tekintettel a szemébe néznék
8/18 anonim válasza:
Én néha élvezni tudok egy apró érintést is, ha jó a csaj, de nem taperálok. Tudni kell a határt.
Ha szemerkél az eső ne akarj nyakig merülni a vízben, ennyi.
10/18 anonim válasza:
Én mindig tapizom, fogdosom a nőket a villamoson. Ritkán tetszik nekik. Már sok pofont kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!