Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexfüggő, perverz emberek hány része fogadja el az evolúciót?
Na akkor én nem vagyok megkeresztelve, nem járok templomba, habár ateista sem vagyok, ellenben az evolúcióban is csak részlegesen hiszek. Szerintem valahol a kettő között van az igazság és valami magasabbrendű faj hintette le a földön az élet csíráit. Talán őket hívjuk istennek. Szerintem a legjobb könyv a témában Nemere Istvántól a Világok Világa.
Ja én a perverz gci kategóriát képviselem, ha nem lenne egyértelmű.
40F (és egyben az első válaszoló is én vagyok).
Elég perv és tabukat nem ismerő vagyok.Max 2 dolgot zárok ki a szexualitásból minden másra vevő vagyok. Közel 1200 könyvet olvastam ki 20 év alatt. Tudományok, vallás filozófia, pszichológia, közgazdaság,szakmai könyvek, egészség és gyógyítás stb stb. Gyakorló hobbista vagyok, írok, festek, fotózok és 2 hangszeren játszom. Nem vagyok zseni csak van egy lexikális kommunikációs készletem.
Hidegen hagy ki mit gondol arról amit a 4 fal között csinálok hiszen azok tudják csak akikkel csinálom. Teszek a keresztény vonalakra is, meg az evolúcióra is.Ezek nem érted vannak hanem a megosztottság elemei.Ismerem az okokat a perverzióimra amiket gyerekkoromban szedtem össze, de mivel a szex jó dolog, partner meg akad mindenhez miért ne éljem meg?.Nem követek semmiféle sablont a szexualitásomban, elég sablonos ez az élet már így is. Az emberiség történelme elég katyvasz, a valós információk felét nem teszik a tásadalom elé,így működik a rendszerek irányítása.Ahogy a politika is, Róma óta korrupt és ezt le is írják a töri könyvekben. Egyszerre irányít a korrupt politika és a képmutató vallási rendszerek és a tudományos világ.
A megosztottság tálalása: Isteni teremtés, evolúció, idegen faj általi teremtés. Már itt kiborul a bili részemről hogy egy bolygón belül ennyi verziót hordtak össze.
Megélni a jelent, élvezni és elveztetni egy szexi nőt, emberi kapcsolatokat ápolni és megélni a vágyainkat,álmainkat. Ez a lényeg semmi más. A kollegám politizálás közben, vörös fejjel halt bele egy infarktusba mert a rohadt fidesz...
Nem értette meg soha hogy több ezer éve, vannak olyanok akik azt hiszik a politika szebbé teszi az életüket.Ez több ezer éve nem történt meg. Viszont ő meghalt a semmiért pusztán azért mert non-stop politikai stresszben élte az életét. Ez mivel jobb mint az én szexmániás,perv életvitelem? Ebben legalább van 3 ember, vagy több :D akik élvezik egymást és kizárják ezt a sok baromságot amivel tömik a fejünket és korlátoznak. Mindenki függője valaminek, ilyen az emberi elme. Cigi, drog ,pia, erőszak, pénz és márka,vásárlás,rend, social media, szex, sport.stb stb..mindenki függője valaminek..csak nem is tud róla.
"ebben legelábn van 2 ember"
Bár 3 is szokott lenni az tény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!