Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Megismertek egy fiút, és megszereted, és pár hét múlva szexelésről beszéltek, és a fiú azt mondja hogy nincs pénisze, mert rák miatt el kellett távolítani. Mit tennél, mit szólnál?

Egyszer olvastam arról hogy a péniszráknál el kell távolítani a péniszt (vagy egy részét). És ugye így már nem a legalkalmasabb a szexhez.

Kíváncsi vagyok hogy lányok ti mit tennétek ilyenkor?

2018. máj. 1. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálnám minél empatikusabban kezelni a helyzetet. "Sajnos" nekem még jó pár évig szükségem van testi kapcsolatra, így a kapcsolatot befejezném.
2018. máj. 1. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az talán még fontosabb kérdés, hogy a f mit vár el a l-tol ilyen esetben?
2018. máj. 1. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, egy nőt/lányt ki lehet elégíteni pénisz nélkül is.

Másrészt, mint az előttem író felvetette, ez a fiú mit várna el a lánytól. Szexuálisan, valószínűleg nem, vagy csak valami extra módon lehetne kielégíteni. (Pl.: prosztata masszázs)

Én attól függően hogy mennyire jön be a srác (külső&belső), tartanám tovább a kapcsolatot vele, akár tovább is haladnánk, vagy hagynám a csudába és keresnék mást.

2018. máj. 1. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #2-el ;)
2018. máj. 1. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel igénylem a szexet, így elválnának útjaink
2018. máj. 1. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Befejezném a kapcsolatot.

21/l

2018. máj. 1. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Undorító dolog ez a rák, és nagyon sajnálnám, hogy így megkeserítette az életét. Ha úgy érezném, hogy ő az "életem szerelme", akkor nyilván vele maradnék, de ha pótolható, akkor nem.
2018. máj. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!