Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első orál? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első orál? 18/L

Figyelt kérdés
Szóval a napokban sorkerült életem első orális kényeztetésére.Elég sötét volt nem láttam semmit, de ahogy egymás mellett feküdtünk mind a ketten hangulatba voltunk. A srác irányította a kezem, vagy is felhívta a figyelmem a szerszámára. Vettem a lapot, nem rémisztett meg.Feltette a kérdést hogy lenne e kedvem leszopni. Rögtön csináltam is. Figyeltem rá hogy ne legyek nagyon béna, hallottam nyögdécselést tőle, viszont nem tudom hogy megjátszotta e. Elélvezni nem élvezett vagy is nem vettem észre. Akkor most jól esett neki vagy sem? Miért nem élvezett el?

2018. máj. 1. 16:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy olyan jol csinaltad, direkt nem akart elmenni. Vannak csajok, akik eszmeletlenul csinaljak, az egyik exem is ilyen volt (sajat neveles! 😎) es gyakran volt, visszatartottam, aztan atestem a holtponton es a vilagert se tudtam elmenni, o meg azert raunt 15 perc szopas utan. Igy szexxel fejeztuk be, de mar akkor is nehez volt, csak gumi nelkul tudtam elmenni olyankor. Ma mar nem vagyok ilyen hulye, hogy visszatartsam, csak szex kozben, akkor is csak, ha ovszer nelkul csinalom, mert gumiban sehogy se megyek el.

Az is siman lehet, amit az elottem levok leirtad, vagy nem ugy csinaltad, ahogy neki a legjobb, ami nem a te, vagy az o hibaja, hanem, mert meg nem szoktatok egymasra, vagy lehet egy perccel hamarabb hagytad abba. Majd a kovetkezon hatha, sok sikert!

2018. máj. 2. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!