Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, első orál szexeteket hogy bírtátok? Nagyon hamar elélveztetek? Mit szólt a lány? Tudta, hogy első nektek?
Nekem fantasztikus volt...tulajdonképpen az első szexuális élményem volt az akkori barátnőmmel...22 év eltelt azóta, de most is a top 5 - ben van az az orgazmus...
A lány tudta, hogy első, és nem hagyott gyorsan elélvezni...........:-)))
A lany nem tudta.
1 orank volt mielott megjonnek a szulei ezert sietnunk kellett, de 40 percig szopott es birtam, utana kiverte inkabb.
A lany azt hitte hogy engem mar szetszoptak azert birom ennyire :D
Masodik alkalomnal mar tobb idonk volt es 1.5 oraig csinalta es meg bugyit is kellett csereljen.
Nem recsitol birtam eddig, fogalmam sincs, lehet a szopastol nem megyek el... volt hogy mar smarolas kozbem is elmentem :D
19f (akkor 18)
Tudta, sokkal tapasztaltabb volt, mert fűvel fával...
A poén, hogy pocsék volt. Fogazott, fájt de nagyon. A többinél meg dirigált, hogy ezt igy ugy ott meg ott... pár "toszigálás" után felidegesített és hazamentem xd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!