Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Egy lány első együttlétk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egy lány első együttlétkor inkább teljesen legyen szőrtelen odalent?

Figyelt kérdés

Igazából pár millisre, félcentisre szoktam hagyni, mivel párkapcsolatom sincs, de most valaki elkezdett alakulni egy sráccal. És szerintetek az a biztos ha tejesen leszőrtelenítem első alkalomra?

Vagy nektek mi lenne a legvonzóbb?

Kort is írjatok!

27 éves srácról van szó amúgy.

És tudom hogy mindenkinek más jön be, de kíváncsi vagyok hányan és hány évesek mit írnak!

Köszönöm!

2016. nov. 17. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem legyen teljesen csupasz, azzal nem nagyon lősz mellé. 29F
2016. nov. 17. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Kérdezd meg tőle
2016. nov. 17. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Az első együttlét, többnyire sokkal ovatosabb szokott lenni ami azt vonja maga után hogy minden lassabban, aprólékosabban történik.

Személyszerint én jobban örülnék egy frissen borotvált puncinak.

36 f.

2016. nov. 17. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
egy lány/nő mindig legyen csupasz.. nem a 60as években élünk...
2016. nov. 17. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyalás szempontjából a csupasz puncit preferálom, mert úgy nem dörzsöli ki a nyelvem.

Egyéb szempontból semmit nem veszít az élvezeti értékéből számomra ha olyan amilyen a tiéd most.

Felnőtt embernek tartom magam, képes vagyok tiszteletben tartani ha te nem akarod leborotválni, mivel a te puncid, a te testeden! :)

Röviden tehát nálam nem indulnál semmilyen hátránnyal ha szőrös puncival történne meg az első együttlét. Max kényelmesebb lenne nekem a kényeztetésed, de akkor sem tartanálak igénytelennek!

27/F

2016. nov. 17. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A szőrnek semmi jelentősége sincs,jelenesetben.

Tiszta és ápolt legyél,az a legfontosabb.Egy igényes ápolt nő benyomását kell hogy keltsd.Az általad írt fél milliméter az teljesen jónak tűnik.

44F

2016. nov. 17. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. nov. 17. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:

A csupasz a legjobb, de a félcentis sem a világ vége.

Volt már hogy a lánynak borostás volt, akivel rendszeresen összejártam és az sem zavart.

Ha amúgy jó a szex más dolgok miatt is, ez tényleg apróság.

25/F

2016. nov. 17. 16:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2016. nov. 18. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!