Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok fogazás nélkül?
A baj azzal van, hogy karcol a fogaival. A kampós fém bizb@asztól azért fázunk, mert az felsértheti az ínyt, illetve akár a fogaiban is okozhat problémát. Illetve nem kell, hogy olyan nagyon erősen feszítsen, csak rásegítsen. Ilyen szilikon akármi lenne a jó, aminek azért van némi tartása is, de legfőképp egy sikamlós felületet biztosít.
És igen, lehet, hogy brutális, de ez rohadtul nem az én ötletem. Ő szereti, hogy ha jól el van látva a baja. Nekem alapvetően nem voltak szadista hajlamaim, de annyi rengeteg többé - kevésbé mazo lány van, hogy ihajj... :)
ha pici a szája, állkapcsa, akkor a szájpecek sem segítene..
én bdsm párti vagyok, de mélytoroknál én azt szeretem, ha én tudom szabályozni, különben konkrétan elhányom magam (volt mar rá példa). kifeszített szájjal meg a konkrét szájbadugás lehetsèges csak kb, amit szintén imádok, de nem mèlytoroknál. viszont ahogy mondtam, ha a szájához képest vastag vagy, és maxra tátott szájnál is karcolnak pl a hátsó fogai, akkor hacsak nem akarjátok kiakasztani az állkapcsát, akkor nincs megoldás, szokd meg a fogazást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!