Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról a pasiról aki nem akarja az anált?
Figyelt kérdés
Különben méretes a farka és nyalni is szeret.2018. ápr. 30. 15:17
41/56 anonim válasza:
Nekem az anál csak akkor tetszene ha nő csinálná nekem :D 26/F
42/56 anonim válasza:
Hogy hazudós, és így akar itt nőt összeszedni akkora lúzer :D
43/56 anonim válasza:
Miért, gondolod hogy elvárják a csajok hogy seggbe dugd őket?
Manapság ennyire durván alapnak számít?
Mert ha igen, akkor itt már minden elveszett...
44/56 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy hála istennek. Én sem szeretem, attól még nem tartom magam konzervatívnak, sőt!
45/56 anonim válasza:
Rólam azt gondolják hogy gyökér vagyok... :/
46/56 anonim válasza:
Ez miért számít rendkívüli dolognak? Engem PÉLDÁUL egyáltalán nem vonz az anál
23/f
47/56 anonim válasza:
40 éves vagyok, volt már jópár kapcsolatom, és hálistennek egyik lány sem akarta, hogy seggbed.gjam. Nem lenne gusztusom oda betenni, főleg, amikor ott van az isteni kis puncija.
49/56 anonim válasza:
Imádnám. Végre nem akarna rámerőltetni olyat amitől hányni tudnék.
50/56 anonim válasza:
Pfujj, de perverz! Ki akar ma már hagyományosan közösülni...de bizarr már ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!