Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi alapján szortírozz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi alapján szortírozzátok a nőket?

Figyelt kérdés

Mi alapján döntitek el, hogy:

- Csak egy menetes

- Egy-két patront megér

- Szexkapcsolat

- Párkapcsolat

Mi elutasító számotokra annyira egy nőben, hogy csak egyszer megdugjátok és szevasz?!

Mi alapján választotok valakit barátnőnek?

Mi alapján dől el a fejetekben, hogy őt csak megdugom, őt megakarom inkább ismerni stb..

Milyen a fejetekben elképzelt IGAZI NŐ?

Megismertétek már az igazi nőt és megtartottátok vagy elszalasztottátok?

Szerintenek milyen egy IGAZI FÉRFI?

Mi fontos egy kapcsolathoz?

Ha már kialakult a kapcsolat, szerelmesek is vagytok már szinte, mennyire hiányzik a párotok? Mennyire érzitek úgy, hogy ezt ki is akarjátok mutatni felé?

22/N

2018. ápr. 28. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Én csak párkapcsolatot keresek. Más nem is érdekel.

24/f

2018. ápr. 29. 00:03
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

- Egymenetes: a csaj buta, nekem meg épp hiányom van

- Egykét-patron: sokszor van hiányom, a csajjal néha el lehet beszélgetni de semmi extra

- Szexkapcsolat: jól néz ki, nem gond ha összefutok vele nyilvános helyen, esetleg MILF

- Párkapcsolat: jól néz ki, okos, azonos elképzeléseink vannak

IGAZI NŐ? ..hmm tartása van, nem eltartani kell. Értékek vannak benne, úgy mint hűség, őszinteség, tisztelet, alázat. Ismeri a házimunka fogalmát. Nem csak magával van elfoglalva. Családcentrikus. Önálló, elengedte a kislányos dolgait. Jó szerető..és még sorolhatnám

Aki elszalaszt egy igazi nőt, az még nem érett meg rá. Vagy ebből adódóan nem ismerte fel, hogy azzal van dolga. Én még úgy érzem nem találtam ilyet.

Igazi férfi: Családcentrikus csak a védelmező, fenntartó szerepkörrel. Ismeri a házimunka fogalmát. Okos, műveli magát. Edzi magát. Tisztelet övezi, de tiszteli a NŐT is, aki mellette van. Kitartó a munkájában, céltudatosan éli az életét. Jó szerető. Hűen és őszintén vesz részt a kapcsolatban, a problémákat nem erővel hanem ésszel oldja meg. Önálló.

Mi fontos egy kapcsolathoz? Hogy ezek az erények (legalább nagyrészt) meglegyenek. Valamint, hogy belássák a felek, hogy senki sem tudja a tutit egy konfliktusban. Valamint a folyamatos fejlődés, kommunikáció. Egyszóval magas érzelmi intelligencia

A hiányérzet sokmindentől függ. Teret kell adni a másiknak, nem szabad a nyakára mászni. Ha együttéltek akkor alapnak kell lennie, hogy mindig hazavárhatom a másikat. Persze attól még hiányozhat de ezzel nem szabad az agyára mennem. Egészséges féltékenység helyzettől függően belefér, de ezzel nem szabad mérgezni a kapcsolatot.

30/F

2018. ápr. 29. 00:17
 3/11 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
93%

Az igen. Kérdésception.

Hát hogy mi alapján döntöm el. Örök szabály: külső megfog, belső megtart, jó sex hozzáláncol. Ha külsőre bejön nyilván durrantanám, ezután jön a belső, randizás, jobban megismerni hormonjaink választottját. Nekem a csak szex kapcsolat nem érdekes, szóval azt nem kerestem soha.

Hát, ha valami annyira offos, meg sem dugom :D

Barátnőnek választás tisztán szubjektív, mindenkinek, nincs általános recept, kivéve ha valami sablon pasit akarsz, akkor számolj annak minden visszásságával is.

Igazi szerintem nem létezik a szó predesztinált értelmében. Az igazi a kapcsaolt során ismerszik meg.

Még nem volt szerencsém hozzá :D

Na erről lehetne mocsoksokat beszélni, amit most nem fogok megtenni, úgyis szubjektív vélemény, megintcsak, sokra nem mész vele.

Ja, ha kapcsolatban vagyok hiányzik a párom, amit nem átall kimutatni.

26/F

2018. ápr. 29. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Agy
2018. ápr. 29. 00:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs egységes válasz. Ahány férfi, annyi féle igény van:

Van akit csak a komoly kapcsolat érdekel, az alkalmi szex nem.

Van aki a nagy őt keresi, de ez mellett állandóan kanos így ágyba visz egy-egy alkalomra olyan lányokat is akikhez kevésbé vonzódik.

Van aki csak értelmes és kedves lányokkal vállal be komoly kapcsolatot, aki csak jól néz ki, az max csak szexre jó neki.

Van akit meg csak a szórakozás érdekel és hogy élete végéig minél több nőt megdugjon.

Nekem az igazi nő jól néz ki, intelligens, humoros, van saját élete, hobbija és karrierje és nem azt akarja, hogy ketten éljük az én életemet.

Az igazi férfi meg szerintem határozott, intelligens, megteremti a családja számára az anyagi és fizikai biztonságot, vállalja a felelősséget a tetteiért.

Mi fontos a kapcsolathoz: kölcsönös tisztelet, humor, jó szex, egymásról való gondoskodás.

31F

2018. ápr. 29. 01:49
 6/11 anonim ***** válasza:
26%

egy ilyen hülye kiscsajnak milyen lelkesen válaszol pár pncivadász, hihetetlen szánalom....

Mucika, és a te fejedben mi van?

2018. ápr. 29. 02:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Megismerkedek valakivel, aztán majd ahogy jön..

Ez a kategorizálás, hogy melyiket mire... háát... értem én, hogy ez a trend, de... ha megismerkedsz haverságból valakivel, akkor kapásból eldöntöd és el kell döntened azt is, hogy vele kocsmázni/bulizni/színházba járni/mittudomén mit fogsz vele csinálni úgy, hogy ezek közt nincs átjárás? Ez hlyeség.

Amúgy az első hármat egybe is venném, ami nem párkapcsolat, aminél nem kell összeköltözni, együtt lenni, stb... az simán szimpátia. Aztán komoly párkapcsolatnál meg hátrányok lehetnek ha nem lehet hosszútávon kibírni az illetőt, vagy nincs elég esze, vagy valamiben nincs összepasszolás valamiért, ami egyébként nem gond, nem jön elő, vagy ki lehet bírni, ha nem olyan "komoly" párkapcsolat.

Amúgy a többi kérdésre, rengeteget lehetne írni ezekről és semmit is... mivel minden ember más, más jó és rossz tulajdonságai vannak... és minden embernek mások az elvárásai magával és azokkal szemben, akiket közel enged magához.

2018. ápr. 29. 04:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha tetszik és bejön akkor bármi lehet. ha nem tetszik akkor semmi.
2018. ápr. 29. 06:52
 9/11 anonim ***** válasza:
A 2-ik válaszoló kb tökéletesen körbeírta.
2018. ápr. 29. 07:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Intelligencia, humor.
2018. ápr. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!