Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak. Mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
Hetero srácok mi lenne a reakciótok ha az utcán/bárban/edzőterembe/egyéb nyilvános helyen egy meleg srác oda menne hozzátok és meg dicsérne hogy szexi vagy/jól nézel ki.
Tehát nem hívna randira,nem mozdulna rátok egyszerűen csak megdicsér titeket.
2018. ápr. 27. 11:21
11/18 Mádár0218 válasza:
"Köszi, de a nőket szeretem"
Semmi bajom s melegekkel legyen férfi/nő csak ne előttem smároljanak, mert számomra zavaró.
12/18 anonim válasza:
Sokszor előfordult már. Nem foglalkoztam vele. Illetve nem jobban mint egy nőnél. Foglalkozni alapvetően foglalkozom, ha bókolnak, mert rettenetesen zavarba jövök tőle. Bár úgy érzem tűrhetően tudom palástolni. Mellesleg a melegek 99%-ban tudják, hogy ki a meleg és ki nem, így nincs mitől tartania az embernek, csak azért mert megdicsérik.
14/18 anonim válasza:
Megköszönném és kifejezetten örülnék neki. Ritkán kapok dicséretet a külsőmre, valószínűleg ronda vagyok.
15/18 anonim válasza:
Nyilván jólesne, még ha hetero is vagyok.
Mondjuk azt tudom, hogy anno egy meleg osztálytársamnak bejöttem, és olyanokra vett rá... nekem meg közben le se esett, hogy miért. :D
16/18 anonim válasza:
Ha rossz paszban vagyok állon tekerném.Hanem akkor elküldeném de valószínűleg azt is durván.
17/18 anonim válasza:
Semmi különös. Megköszönném, adnék neki egy pacsit. Ha csak haverkodni akar, akkor innék vele egy sört, de közölném, hogy melyik kapura játszom.
18/18 anonim válasza:
Én is ugyanazt tenném, amit az utolsó válaszoló. A bók, az elismerés mindenkinek jólesik. Tökmindegy, kitől kapom. Megköszönném, pacsi, aztán kalap, kabát, szevasz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!