Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért megy ki a kockahas a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért megy ki a kockahas a divatból?

Figyelt kérdés
Elég sok elutasítás ért mostanában nők részéről, mert egyre többen preferálják a mackós testalkatot, apatestet. Pedig elég sok munkába került szálkásan, sportosan kinézni. Nem akarok általánosítani, de a tapasztalatom, hogy a vékony szikárabb test, ami jól használható sportra és munkára, inkább riasztó a nőknek. Ki ért egyet?

2018. ápr. 26. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem megy ki, tutira valami más van a dolog mögött! Egyáltalán probalkozol a lanyoknal vagy csak sajat magaddal vagy elfoglalve es rinyalsz mint egy kislany?
2018. ápr. 26. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Nekem is macis alkatú a barátom. Igen. Azt jobban szeretem,mint a kockákat 🐻❤
2018. ápr. 26. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:
18%
am mit erdekel random emberek véleménye? a mackópártiak lefogadom maguk is husibb lányok, nem pedig feszesek
2018. ápr. 26. 22:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a kockahasú izmosabb csajok de sajnos olyat nem nagyon találni.48/f
2018. ápr. 26. 23:22
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, a sértőeket is. Nem vagyok cukorból hogy ne tudjam elviselni őket :)

Nem vagyok egyszálbélű, 30 éves 90 kilós férfi vagyok. Van rajtam egy normális izomtömeg, nem csak lefogytam.

Az elutasítást úgy értettem, hogy valaki azzal hárítja az ismerkedési szándékát, hogy neki nem jönnek be a kockás hasú pasik. Erre irányult a kérdés. Random emberek véleménye is számít, elvégre ez az oldal célja.

2018. ápr. 26. 23:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok tökéletes testü, ezért preferálom jobban a szintén hasonlo alkatot pasiban. Ne legyen dagadék, de ha már elég izmos, az arra enged következtetni, h majd nem fog neki tetszeni az én hasam, vagy plöttyedt karom stb. Ez a kulcs. A nö önmagával elégedetlen és nem veled.
2018. ápr. 26. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kimondottan husis. 162 cm vagyok és 55 kg. Annyi,hogy nagyok a melleim. Szóval aki azt írta,hogy vékonyabb lány nem lehet macis pasival annak én vagyok a kivétele 😁😁
2018. ápr. 27. 02:59
 18/19 anonim válasza:
Nekem igazán az ideálom a férfiaknál a széles váll keskeny cipő,engem nem igazán izgat a kockás szálkás test :D 19/L
2018. ápr. 27. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a magas és vékony (max 70 kg) férfiak tetszenek. Nem az ecsetfejű dívát kismajmok!!! A kockahas nem érdekel, de ha mondjuk egy dagadék és egy kigyúrt pasi között kéne dönteni. Akkor persze az izmosat választanám.
2018. ápr. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!