Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nálatok is van ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok is van ilyen érzés?

Figyelt kérdés
Jelenleg annyira hianyzik a szex hogy nagyon:) minden valamir való jó testű nő jön szembe velem az utcán egyből arra gondolok. Jóideje nem voltam nővel és ezt érzem is. Veletek is van igy forditva?
2018. ápr. 26. 07:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most esik le, hogy tényleg itt a tavasz. Én is meg szoktam kicsit kattani ilyenkor, de most nem. Bár sajnos tudom, hogy miért
2018. ápr. 26. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,((habár ez csak az én véleményem)),hogy a nőknek sokkal könnyebb,de rosszabb is.A fiúk/férfiak sokkal nagyobb kisértésnek vannak kitéve mint a lányok/nők,mert vizuális lények/a látványra izgúlnak.Gyakorlatilag bárhol elmegyünk az utcán,nekünk karácson van látványban,ami persze szép,de nehéz is,mert folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve. Ha csak az embernek nincs szexre partnere.

A lányok/nőknél ez nehezebb.Persze a szebbik nemnél is van akit izgat a látvány,de ők nem a feltétlen csak a szexuális élményre gondolnak a másik láttán. A szebbik nem átlagban nem kezdeményez,sőt.Nem hogy nem kezdeményez,de a másik láttán nem csak a szexuális vágy hanem a sérelmek is eszébe jutnak. Amit talán 1 fiú okozott valamikor.Míg 1 fiú a szexre,az élményre gondol 1 nő láttán,addig lehet hogy a szebbik nem,arra hogy nem kell nekem 1 nyűg.Mert ha mnár szex,akkor az gondokkal jár.Kihasználhat áttverhet,MEGBÁNT,belém szeret nem bírom lerázni,ilyenekre.Van akit meg csak az érdek vezérel,szal így kitartja magát,nem áll szóba bárkivel.

A SZEBBIK NEM) Így Óvatosabb/megfontóltabb vagy legalább is ezt hiszi.Úgy gondolják ha a szexnek/AZ ÉLETNEK megfontoltabban kisebb lendülettel mennek neki kevésbé sérülhetnbek.((((EZ IGAZ)))) DE ÍGY KEVESEBB ÖRÖMÖT IS TALÁLHATNAK BENNE.

2018. ápr. 26. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor én a szebbik nembe tartozom :D
2018. ápr. 26. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálam már pár szex mentes nap is azt eredményezi, hogy ha meglátok egy jó testi adottságokkal rendelkező pasit vagy ha nem is a teste, hanem a kisugárzása olyan, akkor a fantáziám is beindul elég szépen.

24N

2018. ápr. 26. 13:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Nálam mindig tavasz van ez van benne.

Most nagyon felszines leszek, már mind1 szinte a fej is, kövér husos ne legyen es mar másznám. Ez ami durva. De ez szerintem azert van igy mert annyi ideig szex nélkul vagyok. Átesek a vágyban a ló másikoldalára.

Nagyon komoly égségem van. Es ez bizony minden hónapban igy van. Még télen is.

2018. ápr. 26. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Sokszor van sokmindenkinél tavasz...egy szükségletről van szó :D
2018. ápr. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!