A fogamzasgatlo abbahagyasa milyen cikluszavart okozott nalatok? Allando megjon erzes, hanyinger hasfajas?
Figyelt kérdés
28.an kellett volna megjojjon de eddig semmi#kgjh
2014. okt. 3. 09:33
1/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló elhagyása nálam terhességet okozott :)
2/5 anonim válasza:
Mikor először hagytam abba akkor várandos lettem egyből. most másodjára, fejfájás, hízás szédülés. és 2 nap késést!
ha Ti is próbálkoztok a babával csinál egy tesztet, hátha sikerült. ha nem akkor hívd fel az orvosod, vagy keresd fel.
4/5 anonim válasza:
Nálam semmi gond nem volt, 5 évig szedtem rendszeresen, szünet nélkül, rendeltetésszerűen. 1x váltottam másik termékre, de ugyanolyan alapúra, az átálláskor sem volt gond.
Milyen készítményt szedtél? Mielőtt elkezdted szedni, rendszeres volt a ciklusod?
A hányinger, hasfájás semmiképpen sem normál reakció.
5/5 A kérdező kommentje:
delutan megjott :(
2014. okt. 3. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!