Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ejszaka almunkban tavozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ejszaka almunkban tavozik a cucc, kesobb mi lesz?

Figyelt kérdés
Ide akarom írni,szóval ha ejszaka almunkban tavozik a cucc,ugye akkor az azt jelenti,hogy erintes nelkul orgazmushoz juthatunk(mivel nekem az alom kivul volt 2x)barmikor,és ha szexhez jut a sor? Hamar felizgul az ember elsülhet? Nekem most lesz az elso,szoval kicsit parázok..
2018. ápr. 24. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

ha éjszakai magömlésed van, az azért van, mert már annyira teli van a tököd, hogy jóformán kilöki magából.

de nem pont érintés nélkül volt, mert általában a takaró valahogy a lábad közé csavarodik és dörgölőzöl álmodban, szóval dörzsölés hatására. Emellé sokszor egy erotikus álom is csatlakozik, egy ellazult állapot ami mind elősegíti a dolgot

2018. ápr. 24. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne parázz, nincs összefüggés. Tele van a tököd, ennyi.
2018. ápr. 24. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Beeezony. Ha nincs se maszturbálás, se szex, akkor minden hímneműnek távozik éjszaka egy idő után. Nem kell ilyen miatt félned. Mellesleg rengeteg story van, hogy elsőre elsült azonnal és később meg milyen jó sokáig bírta. Én pl nem sültem el hamar első alkalommal, de azóta is gyorstüzelőnek számítok.
2018. ápr. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!