Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha álmunkban van orgazmusunk, az tényleg csak álom, vagy fizikálisan is átéljük az orgazmust?
Figyelt kérdés
Sokkal intenzívebb érzés egyébként, mint a valóságban :)
20L
2017. márc. 13. 19:00
1/6 anonim válasza:
exem mondta, hogy ébredt már arra, hogy orgazmusa van, de volt olyan is neki, hogy csak álmában élvezte, DE nagyon benedvesedett, ja és ez többször is előfordult vele
24F
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is valószínű, hogy fizikálisan is átéljük, mert volt olyan, hogy kokrétan arra keltem közben, hogy nyögdécselek :D
2017. márc. 13. 19:19
3/6 anonim válasza:
Fizikailag is átéljük. :) Ezt 100%-ig biztosan állíthatom.
Valóban intenzívebb érzés.
Én is ébredtem már úgy, hogy a kezem a bugyimban volt. :D
4/6 anonim válasza:
Húú én néhány napja álmodtam ilyen erotikusat. Hogy a barátommal csináltuk álmomban és mikor felkeltem olyan valóságosnak tűnt... Melegem volt és fel voltam izgulva. Soha nem tapasztaltam ilyet még korábban.
de orgazmusom nem volt még így :)
N
5/6 anonim válasza:
Én ébredtem már úgy, hogy orgazmusra, de nekem nem volt a kezem a bugyimban, szóval fogalmam sincs hogy történt, de voltak összehúzódások meg minden, szóval nem csak álmodtam:D
6/6 János Gilján válasza:
Én tinisrác koromban álmodtam többször is, hogy szexelek, aztán reggel a combjaimra száradt spermatócsában ébredtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!