Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha álmunkban van orgazmusunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha álmunkban van orgazmusunk, az tényleg csak álom, vagy fizikálisan is átéljük az orgazmust?

Figyelt kérdés

Sokkal intenzívebb érzés egyébként, mint a valóságban :)

20L

2017. márc. 13. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

exem mondta, hogy ébredt már arra, hogy orgazmusa van, de volt olyan is neki, hogy csak álmában élvezte, DE nagyon benedvesedett, ja és ez többször is előfordult vele

24F

2017. márc. 13. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is valószínű, hogy fizikálisan is átéljük, mert volt olyan, hogy kokrétan arra keltem közben, hogy nyögdécselek :D
2017. márc. 13. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Fizikailag is átéljük. :) Ezt 100%-ig biztosan állíthatom.

Valóban intenzívebb érzés.

Én is ébredtem már úgy, hogy a kezem a bugyimban volt. :D

2017. márc. 13. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Húú én néhány napja álmodtam ilyen erotikusat. Hogy a barátommal csináltuk álmomban és mikor felkeltem olyan valóságosnak tűnt... Melegem volt és fel voltam izgulva. Soha nem tapasztaltam ilyet még korábban.

de orgazmusom nem volt még így :)

N

2017. márc. 13. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Én ébredtem már úgy, hogy orgazmusra, de nekem nem volt a kezem a bugyimban, szóval fogalmam sincs hogy történt, de voltak összehúzódások meg minden, szóval nem csak álmodtam:D
2017. márc. 13. 22:40
 6/6 János Gilján ***** válasza:
68%
Én tinisrác koromban álmodtam többször is, hogy szexelek, aztán reggel a combjaimra száradt spermatócsában ébredtem. :)
2017. márc. 14. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!