Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? (hármas szex)
Figyelt kérdés
Most nem mennék bele részletekbe,de szeretném párommal kipróbálni a hármas szexet.(én vagyok a pasi,és még egy pasit szeretnék rajta látni) Fantáziában brutál nyitott,de valóságba már nem igazán akarja átvinni.Azt mondja, egy @urvának érezné magát hiába magyarázom neki,hogy nem. Mondjak le teljesen erről? Gondoltam titokban meglepem, de nem tudom hogy alakulna a szitu? Legalább egyszer jó lenne kipróbálni.2018. ápr. 24. 13:24
21/28 anonim válasza:
Azért azon nagyon nem kell szerintem meglepődni, hogy lepontoznak ha elítélsz másokat, vagy bírálod a kapcsolatukat, csak mert Te másképp gondolsz a sajátodra.
22/28 anonim válasza:
Szoval szerinted az oke ,hogy a kapcsolat "ferfi" tagja mas farkat akarja a baratnojeben latni?
23/28 anonim válasza:
Igen, ha a barátnője is ezt szeretné, akkor oké. Ha Neked nem, akkor nen csinálj ilyet. Másnak azért szabad, vagy Te szeretnéd eldönteni, hogy mások kivel és hogyan szexelhetnek?
24/28 anonim válasza:
Ha elolvastad volna a kerdest latnad,hogy a csaj nem akarja :)
25/28 anonim válasza:
Ha elolvastad volna a válaszokat illetve az én válaszomat, tudnád, hogy többségében általánosságban beszélnek, sőt az előző kommentedben még neked sem szerepelt ez a kitétel, csak elfogytak az érveid. Maradjunk abban, hohy ne Ti mondjátok meg, hogy kinek, kikkel és mikor oké szexelni.
26/28 anonim válasza:
Miert a valaszokkal jossz? A kerdezo kerdeset kellene figyelembe venni.
27/28 anonim válasza:
Azért mert tíz vàlasz óta a válaszokról beszélgetünk, meg azok lepontozásáról. Aztán amikor elfogynak az érveid, belekérdezel az eredeti témába és azon fogást talállsz, örülsz mert azt hiszed igazad van. Ez kezd kínossá válni.
28/28 anonim válasza:
De ha talalok fogast,amiben igazam van ,akkor megiscsak igazam van,nemde? Az oldal szabalyzataban ottvan,hogy a kerdesre kell valaszolni,nem? Ertekelesnel a valasz hasznossagat kell(ene) figyelembe venni,nem pedig azt,hogy egyet ertesz e vele,nem? De.
En sose a valaszokrol beszeltem,szimplan csak a pontozasrol es ennek miertjerol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!