Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek? (hármas szex)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (hármas szex)

Figyelt kérdés
Most nem mennék bele részletekbe,de szeretném párommal kipróbálni a hármas szexet.(én vagyok a pasi,és még egy pasit szeretnék rajta látni) Fantáziában brutál nyitott,de valóságba már nem igazán akarja átvinni.Azt mondja, egy @urvának érezné magát hiába magyarázom neki,hogy nem. Mondjak le teljesen erről? Gondoltam titokban meglepem, de nem tudom hogy alakulna a szitu? Legalább egyszer jó lenne kipróbálni.

2018. ápr. 24. 13:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Azért azon nagyon nem kell szerintem meglepődni, hogy lepontoznak ha elítélsz másokat, vagy bírálod a kapcsolatukat, csak mert Te másképp gondolsz a sajátodra.
2018. ápr. 25. 14:02
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Szoval szerinted az oke ,hogy a kapcsolat "ferfi" tagja mas farkat akarja a baratnojeben latni?
2018. ápr. 25. 16:31
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha a barátnője is ezt szeretné, akkor oké. Ha Neked nem, akkor nen csinálj ilyet. Másnak azért szabad, vagy Te szeretnéd eldönteni, hogy mások kivel és hogyan szexelhetnek?
2018. ápr. 25. 19:36
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha elolvastad volna a kerdest latnad,hogy a csaj nem akarja :)
2018. ápr. 25. 21:02
 25/28 anonim ***** válasza:
69%
Ha elolvastad volna a válaszokat illetve az én válaszomat, tudnád, hogy többségében általánosságban beszélnek, sőt az előző kommentedben még neked sem szerepelt ez a kitétel, csak elfogytak az érveid. Maradjunk abban, hohy ne Ti mondjátok meg, hogy kinek, kikkel és mikor oké szexelni.
2018. ápr. 25. 21:50
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Miert a valaszokkal jossz? A kerdezo kerdeset kellene figyelembe venni.
2018. ápr. 25. 22:30
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert tíz vàlasz óta a válaszokról beszélgetünk, meg azok lepontozásáról. Aztán amikor elfogynak az érveid, belekérdezel az eredeti témába és azon fogást talállsz, örülsz mert azt hiszed igazad van. Ez kezd kínossá válni.
2018. ápr. 26. 07:59
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

De ha talalok fogast,amiben igazam van ,akkor megiscsak igazam van,nemde? Az oldal szabalyzataban ottvan,hogy a kerdesre kell valaszolni,nem? Ertekelesnel a valasz hasznossagat kell(ene) figyelembe venni,nem pedig azt,hogy egyet ertesz e vele,nem? De.

En sose a valaszokrol beszeltem,szimplan csak a pontozasrol es ennek miertjerol.

2018. ápr. 26. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!