Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek? (hármas szex)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (hármas szex)

Figyelt kérdés
Most nem mennék bele részletekbe,de szeretném párommal kipróbálni a hármas szexet.(én vagyok a pasi,és még egy pasit szeretnék rajta látni) Fantáziában brutál nyitott,de valóságba már nem igazán akarja átvinni.Azt mondja, egy @urvának érezné magát hiába magyarázom neki,hogy nem. Mondjak le teljesen erről? Gondoltam titokban meglepem, de nem tudom hogy alakulna a szitu? Legalább egyszer jó lenne kipróbálni.

2018. ápr. 24. 13:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%

Remélem nem tartod magad férfinak?!...

29/F

2018. ápr. 24. 14:09
 12/28 anonim ***** válasza:
53%

titokban nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.

adj neki időt:) beszéljetek erről, próbáld elűzni a gátlásait, biztosítsd benne, hogy nem törne meg felé a bizalmad.

+ magyarázd el neki, hogy számodra a kur va egy pozitív jelző, és aki kur vás az valójában izgató.. mert nyitottabb mint mások, és mert meri felvállalni és élvezni a szexet, nem pedig bezárkózik a kis világába, hanem mer élni, és átlépni a biztonságos határokat.. ami valójában baromi vonzó:)

2018. ápr. 24. 14:37
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
amúgy akik azt írják, hogy a kérdező nem férfi.. azok mit gondolnak, mit jelent férfinek lenni? azt, hogy betegesen birtokoltok egy nőt, mintha az a tiétek lenne? mi ez már a 15. század?
2018. ápr. 24. 14:38
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

NEM VAGY FÉRFI!!!

Szememben egy férfi nem önző, akkor érzi jól magát ha tökéletesen kielégítette a szeretett nőt. Egy férfi mindent megtesz az imádott nőért és nem kuratja meg másokkal csak azért mert neki beteges vágyai vannak.

2018. ápr. 24. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
13%

Te mit élveznél azon ha adnák a barátnődnek?

Vagy meleg hajlamod van hogy látni akarod a férfit, vagy esetleg te jobban akarod a f..zt?

2018. ápr. 24. 16:48
 16/28 anonim ***** válasza:
34%

Vicces ,hogy akik frankon leirtak ,hogy nem ferfi az ilyen azt leertekeltek😅

Gondolom azok adtak negativat akik :

-erre az oldalra jarnak f∆szt verni es nem akarjak ,hogy elrontsuk a bulit.

-akik a valaszt sem olvastak el ,csak leertekeltek ,mert miert ne.

-akik latjak ,hogy 50% alatt van az ertekeles es a poen kedveert ratesznek egy lapattal.

Lehet ,hogy velem van a baj,de ha a baratnomet mas b∆ssza ,foleg ha latom is ,akkor egybol elkuldom a gęcibe ,es nem allok be enis harmadiknak.

2018. ápr. 24. 17:21
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

15. voltam, de igaza van a 16.-nak.

Szégyelhetitek magatokat lepontozó búzások.

2018. ápr. 24. 21:37
 18/28 anonim ***** válasza:
76%

Vagy talán azért pontoznak le mert nem értenek egyet. Leírjátok itt, hogy nem férfi, hogy nem szerelem, hogy nem is igazi kapcsolat mert egy kapcsolatba csak két ember fér bele. Egy dolgot viszont elfelejtetek leírni: SZERINTEM. Mert attól, hogy Ti így gondoljátok, más még gondolhatja másképp és ettől nem lesz rosszabb nálatok és Ti nem lesztek jobbak nála. Szerintem nem az határozza meg egy kapcsolat milyenségét, hogy beengednek-e másokat is az intim szférájukba, a szexuàlis életükbe, hanem az, hogy egymás társai tudnak-e lenni a való életben. Fontos a szex persze, de nem az dönti el, hogy amikor nehéz akkor ott lesz-e a másik, hogy feltétel nélkül rá tudod-e bízni a saját vagy a gyerekeid életét ha az élet úgy hozzza, hogy csináljàtok-e néha hármasban. Nincs gond azzal ha valakinek ez nem fér bele, de miért fáj Nektek ha másnak meg igen? Miért kell becsmérelni, ítélkezni, leírni, hogy az nem szerelem ha belefér egy hármas? A szerelem csak egyféle lehet?Csakis pont olyan amilyennek Ti érzitek? Nem hiszem.

Ez olyan mint a vallás vagy az evés. Mindenki abban hisz amiben hinni tud, vagy azt eszik ami neki jól esik, nekem meg nem fàj, ha megkínál tofuval, ha nem jön be elutasítom. De nem mondom el neki, hogy szerintem Ő hülye mert vegán.

2018. ápr. 25. 09:04
 19/28 anonim ***** válasza:
19%

Értem. Tehát szerinted ha valaki nem ért egyet a másikkal, akkor ezt leginkább úgy fejezheti ki, ha lepontozza?

Rendben, tessék akkor lepontozlak mert nem értek egyet veled!

2018. ápr. 25. 10:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Az meg a masik dolog ,hogy a valasz hasznossagat kell(ene) ertekelni ,nem pedig azt ,hogy egyet ertesz e vele.
2018. ápr. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!