Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek mik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mik az okai annak, ha egy férfi sokáig szűz marad vagy csak nagyon ritkán él szexuális életet?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok (akinek címezted a választ):

"Amikor a baráti társaságomban előkerült a párkapcsolat téma, az említett fiúk/férfiak olyan listát vázoltak fel a kívánt nő tulajdonságait illetően, hogy az hihetetlen és ezen tulajdonságok között igencsak hátul szerepeltek a belső értékek. Így alakult, hogy ezen férfiak jelentős része 30 éves korára is szűz maradt, a szüleivel él, hiába a diploma, jó szakma és szeretnivaló személyiség. Persze így 30 körül már elkezdtek kissé pánikolni és most már hajlandóak lennének lejjebb adni az elvárásokból, de most már a hozzám hasonló, átlagos nők közül is sokan foglaltak. "

Igen, ebbe sajnos én is beleestem. Bár én olyat sosem mondtam egy lánynak, hogy konkrétan nekem külsőben jobb kell, ez az, amit szerintem már nem szabad kimondani. Amit írsz, abszolút reális - találkoztam egy hozzám tökéletesen passzoló, értékrendben, ízlésben, személyes történetben, habitusban velem abszolút egy hullámhosszon levő lánnyal, aki szeretett, és nagyon is ki tudta mutatni, és elengedtem a kezét. Elkövettem egy jópár hibát az elmúlt pár évben, de azt hiszem, ekkorát sosem. Azóta egyre jobban átérzem ennek a döntésnek a súlyát, piszok nehéz ugyanis megbízható, mély lelkű, a másikra fogékony, gondoskodó, szerető társat találni. Azt hiszem, ez egy nagy lecke volt számomra, és talán már a házasságon gondolkodnánk ezzel a lánnyal, ha együtt maradtam volna vele. Eléggé félek attól, hogy úgy fogok járni 30 éves koromra, mint az általad említett fiúk (bár szűz már szerencsére nem vagyok)...

Azt hiszem, az ezzel a baj, hogy erre vonatkozóan sokan nem kapunk iránymutatást. A mai világ, a kultúra nem igazán tanít meg minket elköteleződni, áldozatot hozni, ráhangolódni a másikra. És ez nagyon nagy baj. Nem véletlenül írtam pl. a vallási közösségeket. Én alapvetően nem nagyon tartom magam vallásosnak, de rájöttem, hogy mégis ilyen háttérből érkező lányokban érdemes gondolkozni, egyszerűen azért, mert általában komolyabbak, stabilabb az értékrendjük, mélyebb a lelkiviláguk. Nagy igazságokat írtál le, és sajnos ezeket senki nem mondja el az embernek időben. Egy hamis, torz képet kapunk a médiából, és azt hiszem, ez a fiúkat és a lányokat ugyanúgy sújtja.

2018. ápr. 30. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10 köszönöm, hogy értelmesen leírtad a gondolataidat, és nem kezdtél el fröcsögni mint az itteni nők 90%a.

Viszont azt kell mondjam, 26 éves szűzként férfiként semmi esélyed nem lett volna párt találni. 14 éves szűzként simán, 18 húzósabb, 20 még talán, de 26? Esélytelen.

Egyébként a 4 óra sport valóban elég, ha sovány akarsz lenni, de ha izmos akarsz lenni, vastag karral, kockás hassal és jó vádlikkal, akkor bizony az sokkal több idő, pénz és energia.

2018. máj. 1. 09:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan téma, amiről nagyon sokat lehetne írni, beszélgetni, nagyon összetett kérdés a pártalálás, párkapcsolat, házasság. Nagyon sok benne az egyéni, társadalmi, szociális tényező. Természetesen nem segít a dolgon az, hogy ma mindenhonnan azt kapja az ember, hogy a kizárólagos érték a pénz, a szépség, a fiatalság, az új, ma már nem megjavítunk dolgokat, hanem szerzünk egy újat. Az ember is árucikk lett, a párkapcsolat is, a hagyományos értékek elvesztek. Ebben a világban nem könnyű létezni, a valódi értékeket meglelni, felismerni és képviselni azokat. Így sokszor nem vesszük észre a kincset az orrunk előtt.

Az én szüleim régi házasok, sokat tanultam az ő kapcsolatukból, megtanultam azt, hogy a házasság rohadt nehéz dolog, a szépség, fiatalság, szerelem nagyon szép értékek, de gyorsan elvesznek, ezekre nem lehet egy kapcsolatot alapítani. Én ezért már egészen más szemmel kerestem társat, más, tartósabb, fontosabb értékeket kerestem. Nincs fontosabb mint az, hogy a másikkal megértsük egymást, éjszakákat tudjunk észrevétlenül átbeszélgetni, legyenek közös értékek, hobbik, hasonló világnézet, célok, hogy úgy meg tudjon az illető nevettetni, hogy majd megfulladok, hogy legyen az illető pont olyan fura és bolond mint én, legyen esze, kölcsönösen tiszteljük egymást, stb. Persze fontos a külső is, de inkább csak olyan szinten, hogy az illető ne legyen "szélsőséges", ne legyen extrém módon elhízott, ne legyen ápolatlan, elhanyagolt, ne legyen kitetoválva, ne legyen testékszerekkel kidíszítve az egész teste, stb. Egyszerűen csak legyen egy átlagos, visszafogott, ápolt külső megjelenése. Nem feltétel a magasság, a hajszín, szemszín, izmos test, péniszméret és hasonlók, így nem kell konditerembe sem járnia reggeltől estig. Ennyi, semmi különleges elvárás. Én mindig ezt képviseltem, ezt kerestem, de hiába, ha a korban hozzám illő férfiak hajszínre lebontott részletességgel keresték a nagy őt. De a leckét már ők is kezdik megtanulni, kezdik felismerni a valódi értékeket, mondjuk jobb későn mint soha.

Én persze nem mondom azt, hogy minden nő olyan, mint én, vagy minden férfi felszínes lenne, mert rengeteg felszínes nő is van, illetve normális férfi, csak annyit állítok, hogy átlagos, nem feltűnő nőként ugyanolyan nehéz a pártalálás, legfeljebb más módon mint a férfiaknak, de mi sem kapunk csettintésre partnert, nekünk is meg kell küzdenünk a pártalálás démonaival.

2018. máj. 1. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nem kell depresszióba zuhanni, a korosztályomban (26-30 év) van még bőven szabad, rendes lány, akik szintén párt keresnek.
2018. máj. 1. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as, a válaszod minden szava aranyat ér. Ezt nagyon nem ártana megtanulnia ez embernek idejében.
2018. máj. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!