Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, van valaki akinek mackós pasija van? Pár kérdés lent
A férfi akivel ismerkedtem kb.190cm es 100-110kg
Elég erös csontozatú pasi és picit félek töle szexuálisan.
Én sem vagyok nádszál: 166cm és 60kg vagyok.
De már a csókja is szenvedélyes és ahogy megölel...uhhh..az olyan ellentmondást nem türö...érezni rajta az elfojtott férfias eröfölènyt.
Szóval nekem sosem volt ilyen termetü párom.
Félek picit töle szexuálisan, ha oda kerül a sor... Hogy összeroppant vagy akaratom ellenére kihasználja ellenem az erejét.
Ez vicces mert nem vagyok sem szüz sem nebáncs virág, de Ö egyszerre vonz és megrémiszt.:)
Ez a félelem normális?
Csajok akiknek ilyesmi testalkatú a pasija/férje... Tapasztalat?.
26N
Köszönöm a választ:)
Igazad van, még jobban megismerem elöször
Köszi utolsó :)
További sok boldogságot kívánok nektek!:)))
Köszönöm :)
Az elözö pasim full agressziv ember volt.
Pedig totál ellentétes volt a testalkata.
És hiába ismerkedtünk hónapokig ez az agresszió csak együttélésben jött ki.
De persze mindenképpen igyekszem megismerni amennyire csak lehet
Szia
Bár én férfiként írok jómagam 181 cm és 105 kg vagyok illetve 23 éve testépítek a párom 166 cm és 64 kg de ő mindég is azt vélte hogy egy férfi 100 kg alatt csak karácsonyfa dísz tehát neki ezek a méretek megfelelnek viszont amikor nagyon szeretném megszeretgetni akkor nyílván vigyázok rá mert mindég szemelőtt tartom hogy törékeny nő.
Ez persze a pasitól is függ mennyire van önuralma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!