Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják azt itt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt itt sokan, hogy a 15 cm-es pénisz az kicsi, amikor világ színvonalban az óriás pénisznek számít?

Figyelt kérdés

[link]

Valóban, itt nálunk Magyarországon egy 15 centis pénisz az átlagon alulinak számít. De azt tudni kell, hogy a magyarok férfiaknak legendásan bivaly nagy farkuk van. Már ha csak kimész külföldre az angol/német/osztrák társadalomban egy itteni átlagon aluli méret az ott átlagon feletti lesz. Nem is beszélve a román férfiak méretéről :D

Jó lehetne vitatkozni, hogy ez csak Európa térkép, nem a világ. Nos akkor lássuk a medvét:

[link]

A világ legsűrűbben lakott részein, Kína, India, Japán, Dél-Korea stb. mindössze 10 cm-es pénisz az átlag. És ezen a térképen is jól látszik, hogy a magyar férfiak pénisze az egész világon az élvonalba tartozik, a legnagyobbak közé.

Mégis, ha valaki itt benyögi, hogy neki "csak" 15 centi, akkor kigúnyolják. Miért? Szerintetek külföldön nem léteznek nők, vagy mi?

(Írom ezt a kérdést úgy, hogy nekem szerencsére még a MAGYAR átlagnál is nagyobb van)

2018. ápr. 19. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tudatlanok,enyém is akkora és bőven jó.
2018. ápr. 19. 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen felméréseket bemondásra végzik. A szájával meg mindenki úgy hazudik, ahogy akar. Amúgy 15 centi pontjó. De ha kisebb is lenne az átlagnál, nem szokás gúnyolódni ilyesmin.
2018. ápr. 19. 11:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem bemondásra csináltál az ilyeneket, hanem orvosi vizsgálatok alapján. Ha bemondásra csinálnák, szerinted a románok elismernék a 12 centijüket?
2018. ápr. 19. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a szó, amit keresel, az a világviszonylat.
2018. ápr. 19. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a 15-re kb senki nem mondja, hogy kicsi.
2018. ápr. 19. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Itt mindenkinek 18+. A valóság persze egészen más, szerencsére. L.
2018. ápr. 19. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Na és ki mondja, hogy 15 centi kicsi? Lenyomom a felét a torkán, akkor mondja, hogy kicsi.
2018. ápr. 19. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is akkora, egy lány amikor meglátta azt mondta hogy nagyobbra számított, aztán még is a holdra repítette. Van akinek már a 14 is nagy, míg másban még a 20 centi is lötyög. Túl nagy figyelmet fordítunk a méretre, azon meg úgy se lehet változtatni. Inkább arra kéne koncentrálni, hogy a lehető legjobban kihasználd azt ami jutott.

23/f

2018. ápr. 19. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:
21%
Igen, hát vannak olyan nők, akiknek szinte nincs oldala a hüvelyüknek, kb. olyan a muffjuk mint egy végbél, csak a végén van némi zárás, utána meg egy nagy üreg, ahová befér még egy kézfej is. Na ezeknek tényleg nem elég csak az elefánt ormánya. Szerencsére én csak 2 ilyen csajjal találkoztam, a többinek normális méretű volt, érezni lehetett a kiterjedését már 2-3 ujjal is (mondjuk a nagy muffú csajokat meg jól sggbeqrtam, miközben öklöztem a puncijukat, szóval ott is volt azért élvezet).
2018. ápr. 19. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:
5%
Tapasztalat alapján a német pasik farka nagyobb, mint a magyaroké.
2018. ápr. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!