Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mikor nevetgéltek a kis péniszeken az pontosan mennyire kicsi?
14 cm és alatta szánalmas.De nem nevetek rajta,csak közlöm,hogy nem egymást keressük.
20/L
Nem szoktam kinevetni érte, legalábbis négyszemközt egészen biztosan nem fogom. De volt már, hogy elutasítottam srácot, vagy inkább szakítottam vele, ha nagyon nem volt jó a méret. Centire pontos határértéket viszont nem tudok mondani, bocsi.
30/N
Xd ejnye lanyok. Nagyon elitélőek vagytok a pasikal szembe akinek "kicsi" pedig hol ott rendes lehet xd ha genya akkor mindenkep megy el az ugyis eletetekbol. De ti belegondoltatok hany pasit gondolt arra h normalisan le elje veletek az életét aztan jott a valasz?
Hasonlitaskep gondoljatok bele hogy fulig szerelnes vagytok 1sracba aztan meglat meztelenul titeket es paros labal teszi ki a szurotoket.
#6:
Mondhatod neki. Kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!