Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek 15-16 cm-es a pénisze és gátlása/komplexusa van a mérete miatt?
Amit tapasztalsz? Ne nevettess. Ha az eletben nem ertel meg nohoz, honnan tudnad megfelelo-e?
Ahogy van ezernyi farokmeret is, ugy a noknek is ezerfele puncijuk van. Mit lovagoltok ezen a nehany centin? Aki a meretekre panaszkodik, ott a kapcsolattal, vonzalommal egyeb dologgal van baj, mert amig valaki szereti a masikat, a maga “tokeletlensegevel” tokeletes!
Voltam mar tobb merettel, es hidd el, hogy az eg vilagon semmi jelentosege. Ha valaki felizgat, akkor abban az adott pillanatban ott tokeletes es kielegito.
Szerinted a noi test tokeletes? Hat megsugom, nem.
Mar rohadt unalmasak ezek a kerdesek, foleg amikor atlagon feluli merettel rendelkezo ferfiak sirnak. (Igen, a 16 atlag feletti.)
A szex es az elvezet merteke, ha ugy tetszik, rohadtul nem attol fugg, hogy most hanyszor hany centis izet dugsz be.
Akinek meg nem tetszik rajtad valami, ott az ajto. Lesz ezer mas, akinek tokeletes leszel. Puszi.
#1: "Lesz ezer mas, akinek tokeletes leszel."
Na pont ez a baj, hogy nem. És azt az 1-2-t kell megbecsülni, aki összejön nekem 4 évente és ha ő is azt mondja, hogy kicsi, akkor ott már csak a kötél segít.
#2: És ez hogy jön ide a kérdésemhez? -_-
nem a méret számít ha nem a technika! voltam olyan nővel akinek kevés volt a 19 cm! általában nem igazán bírják! :) itt a gyakori igen remek példa.... mindenkinek +18cm és minden kamu luvnyának a a 18+ kéne de 10 centinért már fuldoklig....
szó mi szó attól , hogy itt sajnáltatod magad nem lesz jobb....
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!