Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem túl nagy de formás a feneke,a derekán és a hasán van felesleg de nem olyan sok,a mellei kicsik,saláta p*cija van ami kissé sötétebb piros,formás a combja és arcra átlagos.Nem zavarna titeket a hasa és a derekán lévő felesleg?Esetleg a kis mell?A p*cija? az alakja nem a körte típus hanem inkább széles a csípője olyan kb mint egy tégla lap.De rendszeresen sportol csak ilyen a genetikája.

Kapcsolatot eltudnátok vele képzelni?Gusztustalan lenne számotokra?Ha az arca nem csúnya?

2018. ápr. 17. 22:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nah aztán 47 kilóval tényleg sok lehet az a felesleg.
2018. ápr. 17. 22:41
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem anorexiás vagy.:( Keressel fel egy szakembert, ha te így is azt érzed, hogy felesleged van. Tudod kin van felesleg? Rajtam, 72kg vagyok és 178cm. Nem vagyok dagi, de van rajtam egy kis felesleg és lehetnék sportosabb. De te anorexiás vagy szerintem. Segítséggel lehet rájössz, hogy szép vagy és vékony.
2018. ápr. 17. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam irni én is, h bajok a toronyban vannak. 47 kgosan el nem tudom képzelni a széles csipöt és felesleget. Max ha törpe növésü vagy 120 cmvel.
2018. ápr. 17. 22:49
 14/26 A kérdező kommentje:
158 centis lány
2018. ápr. 17. 22:52
 15/26 RRR ***** válasza:

dehogy gusztustalan,sőt

naná,ki se engedném az ágyamból

kapcsolatot is,ha a személyisége jó

2018. ápr. 17. 22:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha egy privát üzebetben ezt prezentálod nekem egy képpel, ami legalább hasonlít a személyre akkor válaszolok. Szerény véleményem szerint felesleges a mellmérettel foglalkozni,a kis felesleget nem szabad problémaként kezelni, a salátát nem tudom, ilyenen senki nem gondolkodik.. Nem is kell, hogy téma legyen. De egyébként az itteni férfitársak megdugnák még a nőstény pulikutyát is.. Én azt mondom nem teljesen a külsőtől függ ez. Nem tudom miért annyira biztosak abban, hogy megdugnák a leírt lányt, ha esetleg tételezzük fel, hogy pöcegödör szag van a lába között.. Így sajnos a válaszom csak annyi, hogy a körülírt külső kevés tényközlés ahhoz, hogy érdemleges választ adjak, addig pedig csak a "megdugnálak" jön majd. 19/f
2018. ápr. 17. 23:00
 17/26 anonim ***** válasza:
20%

Édeske! Ha itt felteszel egy ilyen kérdést az olyan mintha piráják közé bobnál egy vérző húsdarabot, hemzsegni fog tőlük a víz.

Itt elég ha azt írod ki hogy 25/N és rögtön mindenki meg akar baszni. Kiéhezett kanos tinik a többség akik akkor láttak pinát amkor a nagyi otthon elesett.

2018. ápr. 17. 23:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen. Írj privátot!
2018. ápr. 17. 23:18
 19/26 anonim ***** válasza:
48 kgval rengeteg felesleg lehet rajta mit ne mondjak, és nem csoda, hogy kicsi a melle, ha nincs zsír amiből legyen cici.
2018. ápr. 17. 23:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem ez mind teljesen rendben van. Semmi akadálya, akár kapcsolatra is.
2018. ápr. 17. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!