Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek egy ilyen lánnyal?
Nem túl nagy de formás a feneke,a derekán és a hasán van felesleg de nem olyan sok,a mellei kicsik,saláta p*cija van ami kissé sötétebb piros,formás a combja és arcra átlagos.Nem zavarna titeket a hasa és a derekán lévő felesleg?Esetleg a kis mell?A p*cija? az alakja nem a körte típus hanem inkább széles a csípője olyan kb mint egy tégla lap.De rendszeresen sportol csak ilyen a genetikája.
Kapcsolatot eltudnátok vele képzelni?Gusztustalan lenne számotokra?Ha az arca nem csúnya?
Nem zavarna sem a felesleg, sem a kis mell, a széles csípő és a formás comb pedig a gyengém.
Kapcsolatban pedig a külső másodlagos.
Engem nem zavarna, sőt :) A szexet valószínűleg élvezném vele, legalábbis így külső alapján.
Kapcsolatot is el tudnék képzelni vele ennyi alapján, de pl. nem tudom milyen magas, a nálam alacsonyabb csajok pedig nem igazán jönnek be. szóval van itt még jó pár dolog amit nem tudunk meg.
A leírtak alapján nekem megfelelne :D
Nyugi, az itteni pasik többsége egy víziló méretű nőt , két foggal és csípőig érő csecsekkel, az is mehetne.
Lehet nem lennének olyan büszkék rá, mint a fent említett nő esetén, de titokban bevállalnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!