Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az ideális időtartam?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
A kérdésem a következő lenne, szerintetek mennyi egy átlagos szexuális aktus ?
Amikor a párom felhúzza az óvszert olyan max 5 percig bírja nem tovább, szerintetek ez rendben van.
Igaz előtte engem is elég rendesen elkényeztet odalent. ( néha el is megyek közben )
Szerintetek érdemes lenne ezzel a problémával foglalkozni , vagy ez teljesen normális.
2018. ápr. 17. 15:23
1/5 anonim válasza:
Nincs erre szabály, mindenkinek más az igénye. Van, aki a rövid szexet szereti, más a hosszú, órákig tartó aktust. Ha neked ez az 5 perc kevés, akkor beszélj vele.
2/5 anonim válasza:
Nekem is az első gyors szokott lenni, de szerencsére van több menet is mivel elég jól bírom. Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk. 6-7 menet volt.
3/5 anonim válasza:
5 perc szerintem kevés főleg a lánynak,néhány pózváltásnak bele kell férnie.Én minimum negyedóra húsz percet mondanék.
4/5 anonim válasza:
Mindenki más. Nekem az 5 perc iszonyat kevésnek hangzik. Nincs általános szabály, de ha te kevésnek tartod, akkor kérd meg, hogy próbálja húzni. Nem olyan nehéz. Amikor közeledik az orgazmusa, hagyjátok abba, majd kezdjétek újra, és így tovább. Nálunk nagyon változó, hogy mennyi a szexnek a behatolás része, de minimum 20 perc körül szerintem, általában pedig ennél több.
5/5 anonim válasza:
15-20 percre már azt mondják hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!