Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Milyen számotokra az "ideális" nő, akit feleségül is vennétek?
Nincs tökéletes nő, se tökéletes pasi!
Mindig mindenki mindenkiben fog találni valamit ami nem tetszik. Az meg már csak rajta mulik hogy egyutt tud azzal a hibával élni vagy ejti az egészet miatta.
Nem kívánom lekötni magam egy nő mellett sem.
Lehet az a nő akármilyen, egy idő után úgyis más kell majd.
Tökéletes nincs, és nem is kell, hogy legyen.
Szia
Na úgy látom hogy egy normális választ se kaptál ugyhogy leìrom:
Bár húsz évesen, még azért lehet változik majd később :D
Nekem az ideális nő olyan aki mellett önmagam tudok lenni. Talán ez a legfontosabb. Érletvidám legyen. Legyen velem nagyon kedves, ha rám mosolyog akkor minden bánatom tünjön el és nagyon szeressen engem. Nem lenne rossz azért ha külsőre is vonzó lenne de nekem a belső értékek fontosabbak. Tanultság se számít ha normálisan egy épkézláb beszélgetést letudok vele folytatni. Tehát a lényeg hogy nagyon vonzódjunk egymáshoz.
Hogy szeressen és kedves legyen valamint önmagam tudjam adni ezek a legfontosabbak.
Ja és majnem elfelejtettem még egy mellékes de fontos dolgot: szeresse a szexet és ne legyen prűd. Meg ne várasson sokat az elején ;D
Szoval ha egy ilyen lányt/nőt találnék feleségűl venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!