Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Várnátok még, ha szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok még, ha szűz?

Figyelt kérdés
Megtaláltam őt. Mindig mellettem van. Akkor is, amikor a legrosszabb időszakomat élem. Viszont. 3 éve és 3 hónapja együtt vágyunk. És nem volt szex. Orális dolgok voltak már a részéről, viszont az ujjal való simogatáson túl nem enged semmit. Lehet azért mert nem vagyok túl "erőszakos". Baj van? Ő életem szerelme. Volt már több barátnőm, sok szexuális élményem, de ő más... imádom, és számomra 100% nő. Várjak még vagy mondjam meg h szex vagy dobom? 3 év és 3 hónap nagyon sok...?

2018. ápr. 15. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem írod meg, hogy mivel indokolja, hogy miért nem fekszik le veled, akkor nem tudunk segíteni.

"Várjak még vagy mondjam meg h szex vagy dobom? "

Ne zsarold meg! Az egy dolog, hogy ő sem korrekt, de attól még nem kell neked is ilyennek lenned.

Ne legyünk álszentek, "ha szereted, akkor vársz" típusú dolog működik, egy ideig. Na de több mint 3 éve?! Az már túlzás, főleg egy korábban szexuálisan aktív férfinál..

Szóval, ha lelki gondja van, próbáljon megoldást találni rá, akár veled, akár szakemberrel, de ez így nem mehet tovább. Nem lehet önző, hogy maga mellett tartson így, ebben a formában! Ha ő nem teszi meg, akkor neked kell lépned, de nem abban a formában ahogy írtad.

2018. ápr. 15. 22:31
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Most akkor had képviseljem a másik oldalt: Lehet vagdalózni, h ha szereted akkor vársz rá. Meg ha nem vársz rá akkor azt jelenti nem is vagy szerelmes.

De a másik oldal, és csajok, tegyétek a puncitokra a kezeteket: Aki szerelmes,az bizony szexuálisan is akarja a másikat! Felébred az ösztön, leomlanak a házak.

2018. ápr. 15. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
-házak +gátak
2018. ápr. 15. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg töle. Mondjuk azért fura... még annyira sem.bizik benned, hogy megossza veled félelmeit, érzéseit? 3 év után?
2018. ápr. 15. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
A kérdés szempontjából finoman szólva nem elhanyagolható információ lenne, hogy hány éves.
2018. ápr. 16. 00:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az indoka, hogy ilyen sokáig vár. De ha valakit elfogadunk társunknak, akkor az érzései, a teste is hozzá tartozik. Így számomra azt jelenti ez, hogy nem tisztel téged, csak élvezi a helyzet adta előnyöket. Ha ennyire nem gerjed rád, vagy nem bízik benned a jövőben sem lesz ez másképp. Nem fog férfinek tekinteni.
2018. ápr. 16. 03:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Megtaláltam őt. "

"vagy mondjam meg h szex vagy dobom?"

Ha ő a nagy ő akkor nekiu iulyet nem mondasz, azaz nem találtad meg Ő-t.

Csak nagyon meg akarod már dugni, meg jó haverod. Ne keverd össze a dolgokat.

2018. ápr. 16. 11:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Még csak több mint 3 éve elb...od az életedet! Hajrá! Csak így tovább!
2018. ápr. 18. 01:09
 19/19 KJUsul ***** válasza:
0%
Nem vagy belé szerelmes ennyi. Kár hitegetned szegény lányt, lépje le a p.cs.ba, az ő érdekében. Ha megdugod úgyis elhagyod, nem vagy alkalmas normális párkapcsolatra ennyi.
2018. ápr. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!