Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nők mindenfélét írnak itt, de privit egyik sem kér?
Figyelt kérdés
Az ilyen kiéhezett dolgokra gondolok, meg fantáziákra.2018. ápr. 13. 15:23
11/17 anonim válasza:
Ha egy nő azt írja, hogy nincs senkije, az nem azt jelenti, hogy akárkivel szexel egy pár üzenetváltás után. Márpedig a privát üzik nagy része erről szól L
13/17 anonim válasza:
Nem tudom mire számít egy csaj,ha írnak nekik?Hogy barátkozni fognak velük?
Ne már!! :DDD
14/17 anonim válasza:
Mostanában azt vettem észre, hogyha egy lány azt írja, hogy ezen az oldalon nem ismerkedik, akkor egyből minden fiú letámadja, hogy "de miért nem, itt is lehet, stb". Márpedig a lányok nagyrésze akkor sem fog itt ismerkedni.
15/17 anonim válasza:
Mert sokan itt semmi és senki sem az, aminek látszik.
16/17 anonim válasza:
Nézd, attól, hogy valaki leírja a fantáziáját, vagy elmondja, hogy mi hiányzik az életéből, vagy bármit, ami szexel kapcsolatban leír, azzal egy kérdésre válaszol. De az nem jelenti azt, hogy privát leveleket vár, vagy hogy ismerkedni akar. Csak szimplán egy kérdésre válaszolt.
17/17 anonim válasza:
Én csak jót röhögök itt magamnak, sőt fiúk 10%-a ezt csinálja, mert a valóságban él, és valóságban is foglalkozik ezzel a témával... Viszont a probléma ott kezdődik, hogy mindenki mással van elfoglalva, nem magával. Magaddal foglalkozz, családoddal, meg azzal akit nyomsz, és a karriereddel. Minek még a többi lakost is bevonni, létezőséget adni nekik.. Ittenem gyere lee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!