Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömegközlekedésen, utcán fel lehet szedni csajokat?
Figyelt kérdés
Ismét itt a meleg idő, a lányok egyre többet mutatnak meg magukból, nagyon kívánatosak.
Hogyan lehet felszedni egy csajt az utcán, vagy a tömegközlekedési járművön?
Csajok ti hogy reagáltok ha észrevesztek valamilyen közeledést?
Eljutott már valaki az ágyig ilyen módszerrel?
2018. ápr. 13. 13:08
1/3 anonim válasza:
igen nekem már sikerült felszedni így csajt :D este jöttem haza a vonaton beült hozzám egy fülkébe mert félt egyedül és így kezdtünk el beszélgetni a többi jött magától
2/3 anonim válasza:
Ha csak sétálsz az utcán és szembejön veled a lány, akkor szólítsd le valamilyen ürüggyel, mint pl. "Ne haragudj, nem tudod véletlenül, hogy melyik irányba kell elinduljak a Nyugati pályaudvar felé?" ...aztán ha látod, a szemén meg az arckifejezésén, hogy bejössz, neki, akkor tovább szövegelsz és a végén megkérdezed, hogy nincs-e kedve valamikor összefutni veled. Esetleg elérhetőséget cseréltek. Tömegközlekedési járművön egyszerűbb dolgod van, mert ott úgysem csinál mást a csaj, csak nézelődik, szóval elég egyszerűen tudtok szemezni. Ha pedig a tartós szemkontaktus megvan, akkor szintén oda lehet menni és elindítani egy beszélgetést. Pl.: Ha már így mosolygunk egymásra, gondoltam ide is jöhetnék bemutatkozni bla-bla-bla.
3/3 anonim válasza:
Nyugi, te is többet mutatsz magadból, a kérdés már csak az, hogy mennyire vagy a számukra kívánatos... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!