Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha még az ilyen alkatú csajokat vonzónak tudom találni?
Egy duci nőnek lehet szép bájos arca és sokan ezt szeretik.
De ami a videón van gusztustalan
Olyan mint egy csüngőhasú disznó
De van a mondás. Nagy kufferba jó pakolni csak ciki vele utazni
23L
Egyáltalán nem gáz. Sokan vannak akik a kövér nőkre buknak.
Én pl. a sovány kis mellű csajokat szeretem, az olyanokat amit a legtöbben már lehúznak, hogy beteg meg anorexiás, meg mittudomén.
Mindenkinek megvan a maga ízlése és csak az a fontos, hogy neked meg a partnerednek jó legyen. Mindenki más le van kakkantva!
Itt a többség szerint gáz... A valóságban nézd meg mennyi hasonló alkatú nőnek van párja.
Ez a nő is csinos, szép az arca, nekem inkább az ilyen jellegű videókkal van bajom, de az utcán látva ez a nő is csak egy nő. Van akinek vonzó, van akinek nem.
Amíg az érdekel egyébként, hogy gáz-e ha egy ilyen alkatú nő tetszik, addig hagyd ezeket a lányokat, nem fog jót tenni az önbizalmuknak, ha te nem mered felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!