Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm 50 pasival volt. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm 50 pasival volt. Nem zavar?

Figyelt kérdés

Legkevésbé sem zavar, sőt, izgat. Barátaim szerint nagyon gáz. Mindig mondja hogy velem a legjobb, de nyilván kamu. Azt mondta volt dolga nagyobbal is, stb. Fele pasival nem védekezett csak gyógyszerrel, beleélvezett kb. 20-25 pasi. Engem ez valahogy nagyon izgat, főleg ha szex közben meséli megdagad úgy a farkam, mint amikor elélvezek.

Normális ez?

2018. ápr. 11. 22:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Na gyerekek, és így terjed az a huncut HIV vírus, meg a vidám barátai!

Én személy szerint, hozzá nem nyúlnék, de ha neked ez jó, ki vagyok hogy itélkezzek :D sok boldogságot hozzá ^^

2018. ápr. 12. 01:15
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Azt gondolom, hogy a barátnődnél lehet valami gond, mert nem csereberélte volna a pasikat ilyen gyakran, ha jól működött volna valamelyikkel is a szex.

A szám egyébként nem hihetetlen, ha mondjuk a barátnőd 31 éves, és 18 éves korában kezdte, akkor 3 hónap jut egy pasira, ami ismerkedésre nem is kevés, de azt jelzi, hogy nem váltak be, hiszen 3 hónap után már másikat keresett.

Ha ez téged izgat, akkor megtaláltad a megfelelő nőt, ha pedig több, mint 3 hónapja együtt vagytok, már meghaladtad az átlagot, talán tényleg veled a legjobb!

2018. ápr. 12. 02:13
 13/22 Noren1989 ***** válasza:
100%

Normàlisnak nem normàlis, valószínűleg cuckold fétised van.

A csajod meg...hàt 50pasival nàlam màr benne lenne a lotyó kategóriàban.

2018. ápr. 12. 04:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Pénzért se...
2018. ápr. 12. 05:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz, főleg ha izgulsz erre, csak azért számíts arra, hogy lehet később is lesznek kalandok, bár el tudom képzelni, hogy te is benne lennél és nem zavarna, sőt, lehet te keresnéd a bikákat neki.

Ha így boldogok vagytok, akkor hajrá, szuper!

2018. ápr. 12. 07:56
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

Engem is izgatna,pláne ha beszélne is róla,és pervezebb dolgokat is bevállalna

. Imádnám de sajnos ilyen nőt találni képtelenség.

2018. ápr. 12. 18:04
 17/22 anonim ***** válasza:
42%

Akik a nők értékét használtságuk alapján mérik azok cseppet sem tisztelik a nőket és nem emberként tekintenek rájuk hanem használati tárgyként. Mintha csak egy kabát lenne... A szűz az vadi új - sokat ér, a több kapcsolatos meg használt és a kukába vele...

Sajna az ilyen buta középkori felfogás nem fog kikopni a köztudatból mert a férfiak irigysége táplálja mivel nem bírják elviselni hogy az a nő sok pasival volt de nem ővele...

Tisztelet a kivételnek!

35F

2018. ápr. 14. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:

van egy ilyen jelenség amúgy,már megfigyeltem,hogy ha egy férfit a partneri számáról kérdeznek akkor kettővel szoroz.

ha a nőt kérdezik akkor 3al oszt.

2018. ápr. 17. 22:36
 19/22 anonim ***** válasza:

amúgy a 17esnek részben igaza van.

az undor mögötti valós érzelem a valódi mozgató rugója az elítélőknek ilyen esetben az összehasonlítástól való félelem.

2018. ápr. 17. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Es hany eves?

Mert nem mindegy, hogy 50 vagy 20. :D

2018. ápr. 17. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!