Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy zavarba jövős, pirulós pasival?
Próbálj elképzelni egy jövőképet egy ilyen pasival: valószínűleg zömében te hoznál döntéseket, te hordanád a nadrágot, te rángatnád el közös programokra, idegesítene a teszetoszasága - tovább hadd ne soroljam. És ezt úgy írom, hogy sokra tartom amúgy az ilyeneket, mert szinte egytől egyig remek emberek, megbízhatóak, stb., de kapcsolati téren nem előnyös az ilyen személyiség, fejlesztenie kell egy kicsit(vagy nagyon) saját magát, hogy nők társaságában fel tudjon oldódni.
Persze szóba jöhet a másik véglet, aki csak kezdetben pirulós, aztán kiderül, hogy egy férfiállat. Ilyen is van, lassú, fokozatos közeledéssel talán meg lehet nyitni. A bátorító mosoly biztos működik, meg érdeklődj róla, beszéltesd, aztán kiderül, hogy báránybőrbe bújt farkas-e vagy csak egy kisbárány:)
Én is ilyen mulya vagyok, szerintem is szépen lassan, haladj, beszélgess vele sokat. Hívd el valahová, mert ő szerintem nem mer elhívni.
Magamból kiindulva, később tuti feloldódik.
Az hülyeség amit valaki írt hogy majd neked kell döntéseket hozni meg hordani a nadrágot a kapcsolatban később.
#6,
én is ilyen voltam, jó, hogy megírtad. :)
Kérdező! Tartom, amit az #1-ben írtam, majd figyeld csak meg! :D
Köszönöm szépen a biztatást:)
1#,6# figyelek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!