Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy zavarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy zavarba jövős, pirulós pasival?

Figyelt kérdés
Tetszik nagyon, de nem tudok felé nyitni mert még beszélni is alig mer. Nagyon tetszik ezért az nem jó, hogy hagyjam a fenébe.Ha valakinek tetszett már hasonló fiú, hogy bírt hozzá közelebb kerülni?

2017. ápr. 21. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekből bújik elő a szexmániás szerető :)
2017. ápr. 21. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Próbálj elképzelni egy jövőképet egy ilyen pasival: valószínűleg zömében te hoznál döntéseket, te hordanád a nadrágot, te rángatnád el közös programokra, idegesítene a teszetoszasága - tovább hadd ne soroljam. És ezt úgy írom, hogy sokra tartom amúgy az ilyeneket, mert szinte egytől egyig remek emberek, megbízhatóak, stb., de kapcsolati téren nem előnyös az ilyen személyiség, fejlesztenie kell egy kicsit(vagy nagyon) saját magát, hogy nők társaságában fel tudjon oldódni.

Persze szóba jöhet a másik véglet, aki csak kezdetben pirulós, aztán kiderül, hogy egy férfiállat. Ilyen is van, lassú, fokozatos közeledéssel talán meg lehet nyitni. A bátorító mosoly biztos működik, meg érdeklődj róla, beszéltesd, aztán kiderül, hogy báránybőrbe bújt farkas-e vagy csak egy kisbárány:)

2017. ápr. 21. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy nem jössz be neki és ezt a helyzetet tudja kevésbé kezelni. A nők ezt megtanulják, pasiknak teljesen direktbe visszautasítani egy nőt kevesebbszer kell.
2017. ápr. 21. 11:38
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as remélem nem erről van szó. Keresi a társaságom, meg figyel,bámul, szemezik velem, mosolyog is, és nagyon kedves, még a hangja is ellágyul, elcsuklik ha beszélünk,de akkor nagyon sokszor el is pirul, szóval én úgy érzem, hogy tetszem neki csak nagyon muja a drága:)
2017. ápr. 21. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes, lassú közeledés működhet, próbáljatok meg neten keresztül beszélni, hátha ott bátrabb, és idővel könnyebben feloldódik.
2017. ápr. 21. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen mulya vagyok, szerintem is szépen lassan, haladj, beszélgess vele sokat. Hívd el valahová, mert ő szerintem nem mer elhívni.

Magamból kiindulva, később tuti feloldódik.

Az hülyeség amit valaki írt hogy majd neked kell döntéseket hozni meg hordani a nadrágot a kapcsolatban később.

2017. ápr. 21. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6,

én is ilyen voltam, jó, hogy megírtad. :)

Kérdező! Tartom, amit az #1-ben írtam, majd figyeld csak meg! :D

2017. ápr. 21. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást:)

1#,6# figyelek:)

2017. ápr. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!