Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk/férfiak akik kifejezetten szeretnek nyalni?
Életemben mindössze 3 fiúval voltam, de egyikük se szeretett nyalni.
Csak azért csináljátok, mert tudjátok, hogy nekünk jó vagy vannak olyan fiúk/férfiak akik kifejezetten élvezik csinálni?
Imádom ! Abszolút kedvencem, és imádom sokáig csinálni, még az után is, amikor a partner szinte már görcsösen vonaglik az élvezettől, és ahogy az egész teste bele remeg, na az baromi izgató !
Azt is őrülten szeretem, mikor a lány úgymond lovaglópózban rám ül, de én szépen oda húzom a fejemig, és úgy nyalom.
Szeretem nyalás közben az újaimat is használni, minél több játékosságot bele vinni, például érzéki lassú nyalogatástól kezdve a heves vibrátor szerű nyelvmunkáig. Számomra ez mindig fontos, mert utána sokkal hevesebb az aktus !
Hát, nagy totálban én nem szeretek. Magamtól sosem csinálom, ellenben van 1-2 nő akiket szívesen 150% ban bármikor kinyalnék, egyszerűen azért, mert beindít.
-én alapjáraton szeretem, de...ezzel egyet kell értsek, mert:
az a nő akit megdugnék << az a nő akit bármikor kinyalnék szíves örömest, mert annyira felizgat, beindít
Mivel durván kapcsolódik a fétisemhez, ezért igen, imádok nyalni! :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!