Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A mellméret olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A mellméret olyan nálatok, mint a férfiaknál a pénisz mérete?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez a típusú mell sok férfinak nem tetszik. Nem egy helyen olvastam, hogy csúnyának tartják a srácok és nem jön be nekik. Egyszer egy ismerősöm is elkezdett fikázni egy lányt, mert ilyen melle volt és őt hibáztatta, hogy biztosan azért van, mert mindig is melltartót meg pushup-ot hordott. Nem akartam monadni, hogy nekem 12 évesen melltartó nélkül is így nézett ki, amikor fejlődni kezdtem... elég lelombozó volt. Kaptam negatív kritikát is régen a mérete miatt. Annyira mondod jogosan, hogy ne mondjam már, hogy másnak nem tetszik, mint ahogy ezt te állítanád a farok méreteddel (én pl ilyennel sosem foglalkoztam, hogy kinek mekkora, annyira érett már vagyok, hogy tudom nem ezen fog múlni a szex).
2018. ápr. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!