Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutathatnam meg a baratomnak hogy már el szeretnem vele vesziteni?
Szia :)
Szerintem a legjobb módja ha picit spontán is történik, úgy izgalmasabb.
Nézzetek egy filmet összebújva és a film közben kezdd el csókolgatni, ülj rá, akár vedd le a felsőd.
És ha kérdezi hogy mit csinálsz mondj valami szexyt. Pl.: "ssak olyan melegem van","uncsi ez a film, csináljunk valami izgit" vagy "most nem a filmre, hanem valami másra vágyom"
Álmában kezdd el verni neki a töttyedt kalbászt. Szép lassan húzogasd, amég fel nem keményedik.
Amikor már acélkemény, akkor kezdd el nyalogatni, körbe körbe, 8-asokal, perturbálj bele egy kis nemlineáris spirálrezgő mozgást. Vedd az ajkaid közé a makkját és járjon körbe a nyelved, mintha egy mogyorós Magnumot szopogatnál.
Fokozd a szívóhatást, úgy, hogy a Tejút szupermasszív feketelyuka csak egy besárgult NDK rakétaporszívó legyen hozzá képest.
Ha már megjött az első tündércsepp, szívd torokra. Doboljon a mandulád a makkján. Egészen tedd el garatig.
Ha még erre sem ébredt fel, akkor üld meg, üld meg mint egy arab telivért. A gyémántkemény farkába egyenesen méhszájig ülj bele majd eressz meg egy vágtát. Overdose könyörögne egy szusszanásért, ehhez képest.
Az a punci egy 12 hengeres Mustang dízel sebességével zakatoljon a farkán.
Egészen addig sisteregjen a gyeplő, míg fel nem ordít és óriásit ejakulál, melytől felremeg a csípőd, mint egy TESCO-s mangós zselatin öbtőforma.
Ha még erre sem ébred fel, akkor adj egy puszit a homlokára és menj aludni.
Másnap majd elmeséli mit álmodott:
"Azta, olyan raidben voltam a WoW-ban, egy hatalmas rózsaszín sárkány próbált agyonnyomni, de legyőztem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!