Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a barátomnak az exem nevét mondtam. Eléggé berágott, mit tegyek? .
Sosem értettem,hogy szex közben egyáltalán miért kell nevén szólítani a partnert.
Én szoktam beszélni közben,de sose mondom,hogy "Jani,olyan szexi vagy,vagy Jani ,dugjál meg erősen.."
Felesleges,mert biztos gondolja,hogy nem a szomszédnak szánom ezeket a sorokat.
Biztos,hogy nem kamu?
Hát én is nagyon berágnék hasonló helyzetben, és azért elég alapos magyarázatra szorulna utána a dolog, hogy kimagyarázza magát a másik. Nem is értem, hogy mi az a kontextus, amiben a párja nevét mondja az ember szex közben, nekem ilyen megse fordult soha a fejemben. És ha elképzelem, hogy épp szexelünk, és mondom, hogy "ezaz Pista olyan jól csiálod, ne hagyd abba" vagy hasonló,még a röhögés is elkap, hát ki mond ilyet?! :D
Szóval ülj le vele beszéljétek meg, kedveskedj neki valamivel, meg midnenképp tisztázzátok le, hogy hogy is volt ez. Mást nem tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!