Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk szamit a lany testalkata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szamit a lany testalkata abban, hogy felizgultok-e ra vagy sem?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak az számít.
2018. ápr. 9. 07:41
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Számít hát. Zsírbüfével sosem kezdenék. De egy jó kis sportos lányzóval széttörnék egy-két asztalt-ágyat. ;)
2018. ápr. 9. 09:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen! A vékony nők vonzanak.
2018. ápr. 9. 10:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Többféle alkat is izgat, ráadásul másféleképpen, szóval végül is nem.
2018. máj. 1. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Elsősorban az számít, utána jön minden más.
2018. máj. 1. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy számít.
2018. máj. 1. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ki hogy van vele de szerintem egy lány akkor nèz ki jól ha van mit rajta fogni . Termèszetesen sokat számít a leányzó magassága is. Ismerek jó nèhány csajszit 180 cm körüli magassággal ès már már beteges hogy alig èrik el az 50 kg ès mègis fogyóznak ezerrel . De vannak alacsony csajszi ismerőseim is akik meg már folyamatosan frászt akarnak kapni meg hisztèriás roham jön rájuk ha 65 kg mutat. Èn mindig azt mondtam ès mondom hogy jól egy nőnek ha van egy formás kis pocija meg ha egy kicsit nagyobb a feneke . Mert nen tudom hogy vagytok vele de èn egyenesen undorítónak tartom ha egy lány arra büszke ha látszanak a bordái meg a melcsontja a farcsontról meg már nem is beszèlve .
2018. máj. 2. 05:27
 18/18 anonim ***** válasza:
17: nem az volt a kérdés neked milyen jön be....
2018. máj. 2. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!