Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most őszintén ti csinálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén ti csinálnátok ilyet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Ő 23 én 25 éves vagyok. Mind a ketten tanulunk még, nekem még van fél évem. Nagyon sokszor felmerült a téma hogy a párom már szeretne gyereket. Én viszont mondtam neki hogy legalább azt várjuk meg mire elmegyek dolgozni hogy tudjak olyan anyagi hátteret biztosítani a picinek majd ami megfelelő. Amióta együtt vagyunk párom tabit szed eddig nem is volt semmi. És tegnap kiderült hogy terhes. Majd közölte hogy már 2 hónapja nem veszi be fogamzásgátlót szándékosan. Értem én hogy gyereket akart de ez szerintem nem volt fair húzás tőle. Ti megtennétek ezt a párotokkal? Én is szeretnék gyereket de úgy vélem hogy nem állunk úgy anyagilag hogy mindent megtudjunk venni/adni a kicsinek.

2018. ápr. 8. 19:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj tőle, haver!
2018. ápr. 8. 20:38
 22/27 anonim ***** válasza:
53%

Azonnal szakitanek ...

Esetleg ha abortuszra megy talan lehet folytatas...

Ja nem inkabb megsem!

Mondom ezt anyakent...

2018. ápr. 8. 21:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se maradj együtt vele! Legyen eszed! Egy párkapcsolat alapja a bizalom. A csajod pedig rendesen ellőtte azt a bizonyos pöttyöst...
2018. ápr. 8. 21:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nagyon nagyon aljas és ezt részletesen meg kell beszélni vele. még egy hasonlót csinál és én elgondolkoznék, hogy vele maradok e. természetesen nehéz lesz az elején, de meg tudjátok oldani, sok sikert.
2018. ápr. 9. 09:53
 25/27 anonim ***** válasza:
69%
Szakíts vele, a gyerek láthatásához pedig ragaszkodj
2018. ápr. 9. 13:15
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékos r1banc.
2018. ápr. 9. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem a párodról kérdező: egy aljas, gerinctelen szar alak.

Gratulálok neki, mert így 3 ember életét teszi tönkre vélhetően. De ha együtt is maradtok, évekre elvágtátok magatokat anyagilag. Ilyen nőre én nem tudok pozitívan gondolni. 37F

2018. ápr. 10. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!