Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén ti csinálnátok ilyet?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Ő 23 én 25 éves vagyok. Mind a ketten tanulunk még, nekem még van fél évem. Nagyon sokszor felmerült a téma hogy a párom már szeretne gyereket. Én viszont mondtam neki hogy legalább azt várjuk meg mire elmegyek dolgozni hogy tudjak olyan anyagi hátteret biztosítani a picinek majd ami megfelelő. Amióta együtt vagyunk párom tabit szed eddig nem is volt semmi. És tegnap kiderült hogy terhes. Majd közölte hogy már 2 hónapja nem veszi be fogamzásgátlót szándékosan. Értem én hogy gyereket akart de ez szerintem nem volt fair húzás tőle. Ti megtennétek ezt a párotokkal? Én is szeretnék gyereket de úgy vélem hogy nem állunk úgy anyagilag hogy mindent megtudjunk venni/adni a kicsinek.2018. ápr. 8. 19:34
11/27 anonim válasza:
Na ezért nem bízom a fogamzásgátlóba. Ha letagadja sose tudod meg hogy ő volt-e vagy a gyógyszer nem hatott valamiért. Viszont ilyen vallomással úgy raknám ki a csajt mint macskát szarni... 27/F
12/27 anonim válasza:
Én 21 évesen szültem, szintén egyetemisták voltunk a párommal, de én tabletta mellett estem teherbe és a lehetőségekről is együtt döntöttünk, sosem jutott volna ilyen az eszembe, főleg ha megbeszéltük hogy még nincs itt az ideje. Sajnálom, hogy így történt. Most a legfontosabb hogy hány hetes terhes, hogy van e több lehetőségetek? 24/N
13/27 anonim válasza:
Egy javaslat: Apasági vizsgálatot végeztess el, mert egy ilyen nőtől bármi kitelik.
14/27 anonim válasza:
Tény, hogy a baba nem tehet semmiről, ugyanakkor azt is fontold meg, akarsz-e asszisztálni ahhoz, hogy egy ilyen felelőtlen, gerinctelen, akaratos kislány (mert a barátnőd az) anyává váljon. Ezt sem érdemli az a gyerek amúgy.
15/27 anonim válasza:
Holnap én felkeresnék egy jó ügyvédet, hogy pontos képet kapjak arról, milyen lehetőségeim vannak a jogi védekezéshez.
16/27 anonim válasza:
Amint megvan a diplomád, húzz el külföldre, hagy itt a fúriát, a címedet se tudja meg. Utána meg tartsa el segélyből.
17/27 anonim válasza:
na ez tényleg undorító húzás, ilyet én se tennék soha, pedig nekem is minden vágyam egy gyerek. de ha egy pasi (még) nem akarja, nyilván nem kényszerítem bele...
18/27 anonim válasza:
Ha efelett most szemet hunysz, röhög egy jót és elkönyveli, hogy bármit megtehet veled, és mindenképp ő irányít. Ahol a gyerekvállalás nem két ember közös döntése, ott nem sok jövőt jósolok a párnak. Egy ilyen húzás után szinte kizárt, hogy hosszú távon boldog család legyetek, szóval a helyedben én közölném vele, hogy ebből nem kérek, lehetőleg még a 12. hét előtt. Jobb, ha az a gyerek meg sem születik, mintha 20-30 évig szenved a szülei miatt.
19/27 anonim válasza:
azért azzal nem értek egyet, hogy vetesse el inkább a gyereket, mindenkinek joga van az élethez, és az nem az ő hibája, hogy a leendő anyja ekkora hülyeséget csinált...ha már megcsinálta, vállalja érte a felelősséget, és akárhogy is, de tisztességgel nevelje fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!