Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén ti csinálnátok ilyet?
Csőbe húzott a drága:D kíváncsi vagyok hogy fog így tanulni... már csak ettől is felelőtlen, nem biztos hogy készen áll ő még erre...
2018. ápr. 8. 19:38
Ilyenkor örülök, hogy nincs csajom. Köszi az infót, a te esetedből tanulva elkerülöm ezt a szituációt. Természetesen nem volt fair a részéről.
2018. ápr. 8. 19:39
Nő vagyok, 23 éves, párom 25, én tanulok, ő nemrég kezdett dolgozni. Soha fel sem merülne bennem, hogy ilyet tegyek, nagyon aljas dolognak tartom. Őszintén szólva nagyon nehéz helyzetbe kerültél, hiszen egy ilyen húzásra alapozni a közös jövőt nagyon nehéz, a barátnődnek olyan oldalát ismerted meg, amivel egyáltalán nem biztos, hogy együtt tudsz vagy akarsz élni.
Egyébként mire fel akar gyereket szülni, mikor még mindketten tanultok? Szerintem beszélj a szüleivel, hátha ők is tudnának rá hatni, egy ilyen helyzetben nem várható el tőled, hogy vállald a babát.
Ez a lehető legundorítóbb húzás! Én nőként sosem vetemednék ilyen gyomorforgató dologra... Hova akar még gyereket? A semmire? Ennyire betegesen akarja? Mert ez az. Beteges. Téged meg jól átvert...
A barátnőd hülye, felelőtlen és nem érdekli a véleményed. Ha ő ki akar pottyantani egy gyereket a semmire, akkor hajrá, de téged hagyjon ki belőle. Én ezért azonnal szakítanék vele. Vagy legalábbis nem dugnék vele gumi nélkül soha többé, amíg vissza nem nyeri a bizalmam. A következő mi lesz? Megszüli a gyereket, szakít veled, aztán követeli a gyerektartást?
24/F
2018. ápr. 8. 19:41
Szerintem ő már most terhes, csak titkolja előled.
2018. ápr. 8. 19:42
Valahogy meg tudom érteni, hogy a férfiak inkább leélnek egy életet magányosan.
2018. ápr. 8. 19:43
Ez egy gusztustalan dolog, őszintén sajnállak téged, hogy egy ilyen nőre pazaroltál ennyi időt. De ezt a legjobb értelemben írom... Szakíts vele gyorsan, mert ez a nő bármire képes lesz...
2018. ápr. 8. 19:44
A 8-nak nagyon igaza van. Ez téged több mindennel fog zsarolni, ez még csak a kezdet. Vess véget neki minél előbb, míg nem késő.....
2018. ápr. 8. 19:45
10/27 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyerekeket. És megmondtam neki hogy ha megvan hozzá minden feltétel akkor persze legyen gyerekünk. Van keresetem mivel esténként eljárok dolgozni de nem annyi hogy mind a hármunkat el tudjam tartani. Elvetettetni meg nem lenne szívem mivel a pici nem tehet semmiről. :/
Kapcsolódó kérdések: