Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ez ügyben tenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék minél több lánnyal szexuális kapcsolatot létesíteni, mint a legtöbb korombeli, de mivel tapasztalatlan vagyok ezen a téren, hogy mi hogy működik, ezért szeretnék segítséget kérni.
Milyen lányokkal hogy próbálkozzak, hogy kell viszonyulni a lányokhoz, hogy teremtsem elő azt a helyzetet, ami megfelelő lenne a célra, stb?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
20/f
2018. ápr. 8. 17:17
1/7 anonim válasza:
Ugyan olyan tapasztalatlannal mint te, nyilvánvaló.
2/7 anonim válasza:
Nem kell ezt túlagyalni, én is tervezgettem, aztán spontán jött minden. Ha önmagadat adod akkor semmi gond nem lesz, a téma mindig kétesélyes, de így megspórolsz sok kellemetlenséget. Meg ha a csaj akar téged, akkor téged akar, a te természetes és spontán viselkedésedet, nem internetről betanult flörtölési módszereket.
L.
3/7 A kérdező kommentje:
A tapasztalatlanokat honnan tudom kiszűrni? Honnan látom, ha egy lány tapasztalatlan, de arra vágyik, mint én? De hogy tudnék tapasztaltabbal is aktust létesíteni?
2018. ápr. 8. 17:41
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés, de honnan tudom kiszűrni, hogy egy lány vevő az adott témára? Körülbelül mennyi idő kell míg rátérhetek a témára? Vagy nem szabad rátérni? Hogy működik?
2018. ápr. 8. 17:42
6/7 anonim válasza:
Érdeklődj. Találj egy tapasztalt lányt akivel nyíltan tudsz beszélni arról, hogy mi neki a jó. Adjatok egymásnak tippeket és beszéljétek ki az ilyen dolgokat
7/7 anonim válasza:
Így jártam anyátokkal, Barney Stinson ;) ajánlom:D Suite up, az minden nőnek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!